پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نوشین اسدییان
تعداد سوال: ۴۳
تعداد بازدید ۸۶۱
شرمنده نام گیاه را نمی دانم این گیاه را هشت ماه است در بالکن طبقه یازدهم نگهداری می کنم فروشنده به ما گفت در تمام فصول سبز است. برگهای ریز سبز دارد و دانه های قرمز روز های اول به مجرد ورود شروع به خشک شدن برگها و دانه ها کرد فروشنده گفت به خاطر جابجایی است البته گلدان هم عوض شده بود فروشنده توصیه کرد کمی کود حیوانی استفاده کنیم بعداز آن و در اوایل بهار شروع به جوانه زدن کرد و به مرور گل هم داد تبدیل به دانه های سبز شدند و هنوز قرمز نشده اند الان که برگها را نگاه می کنیم بنظر می رسد حال خوبی ندارد لطفا راهنمایی فرمایید
نوشین اسدییان
درصد کمی از شاخه ها که خشک بود را جدا کردم ریزش برگ قابل توجهی دارد در مورد سمپاشی نفرمودید چه کنم شاید نوع آفت شپشک نباشد؟حالت پنبه ای ندارد بیشتر شبیه شته و تار عنکبوت است.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
اون سمی که بهتون معرفی کردم فقط مخصوص شپشک آردآلود نیست و بسیاری از آفات حشره ای دیگر را هم از بین میبرد. الان دقیقا (با توجه به شروع پاییز و کوتاه شدن روز ) وضعیت نور گیری گیاه به چه صورته ؟ آیا در زمان سمپاشی تمام قسمتهای گیاه را با سم شستید یا فقط روی گیاه سم را بصورت مه پاشی انجام دادید ؟
نوشین اسدییان
سلام وقت شما بخیر شاخه های خشک شده کم بود آنها را کوتاه کردم ولی نفرمودید که در مورد سمپاشی چه کنم ؟ من فکر می کنم شاید این آقا شپشک آرد آلود نباشد چون پشت برگها بیشتر شکل شته و تار عنکبوت است و حالت پنبه ای ندارد اگر صلاح می دانید سم دیگری تهیه کنم بزنم؟
کارشناس شماره ۱
سم دیازینون هم میتونید بهش بزنید اما باید تمام قسمتهای گیاه رو با سمپاش با سم شست و شو بدید .میتونید برای چسبندگی سم کمی روغن به سم اضافه کنید .میتونید به همراه سم روغن رو هم از فروشنده ی سم بخواهید. یکبار سم بزنید .دو هفته ی بعد دوباره سم بزنید .
نوشین اسدییان
سلام وقت شما بخیر شاخه های خشک شده کم بود آنها را کوتاه کردم در مورد سمپاشی نفرمودید چه کنم؟ ممکن است شپشک آرد آلود نباشد چون پشت برگها بیشتر شکل شته و تار عنکبوت است اگر صلاح می دانید مجدد با سم مناسب سمپاشی شود؟
نوشین اسدییان
سلام و عرض ارادت می خواستم خواهش کنم درباره سمپاشی مجدد گیاه راهنمایی بفرمائید آفت ها در حال ازدیاد هستند و ممکن است درختچه را خشک کنند از بالاترین نقطه گیاه تونستم عکسی بگیرم که بطور واضح آفات را نشان می دهند حشرات بسیار ریز و سفیدی که روی کارهایی که تنیده بودند در حال حرکت سریع بودند و احتمالا شپشک اردالود نیستند.
نوشین اسدییان
سلام و عرض ارادت خواهش میکنم در مورد سمپاشی مجدد گیاه راهنمایی بفرمائید آفات درحال رشد واز بین بردن گیاه هستند.همانطور که خاطرتان هست با راهنمایی شما دو بار گیاه را با سم ایمیداکلرپراید سمپاشی کردم. شاید تشخیص نوع آفت اشتباه بوده و من مشخصات درست نداده ام امروز توانستم ازبالای درختچه عکسی بگیرم که مشخصات آفت از نظر شکل و اندازه بطور واضح دیده میشود لطفا راهنمایی فرمائید که از چه سمی برای از بین بردن آفت استفاده کنم شاید بتوان گیاه را نجات داد
کارشناس شماره ۱
سلام مجدد .این آفت کنه ی تارتن هستش . البته گیاه به شپشک آردآلود هم دچار شده بود .برای از بین بردن این نوع کنه باید از سم پلیکتران و یا تدیون 18 درصد استفاده کنید .سعی کنید اول آثار آفت را از روی گیاه پاک کنید بعد آنرا سمپاشی نمایید .دو هفته بعد از سمپاشی اول , دوباره سمپاشی را تکرار نمایید .سعی کنید تمام قسمتهای گیاه اعم از ساقه و زیر و روی برگها با سم شسته شوند .اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم