پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

پریسا جمشیدی

تعداد سوال: ۱

سیاه شدن گل ویژه

تعداد بازدید ۳۱۹

با سلام من گلم تازه گلدونش عوض کردم خاک ریخت رو برگش چیکارش کنم بیحال شد یهو تمیزشم کردم کود هم میدم نمیخوام از دستش بدم

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۵-۲۲ ۱۹:۵۹:۱۳

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقتتون بخیر .متاسفانه بنفشه ی شما دچار سوختگی شدید برگها شده و بعید به نظر میرسه که دوباره سرحال بشه .میتونید تمام برگهای سوخته رو جدا کنید اگر برگهای ریز و قسمت وسط گیاه سالم باشن میتونید گیاه رو از خاک در بیارید و برای مدتی در آب نگه دارید تا دوباره سرحال و برگدهی کنه و بعد از اینکه قوی شد دوباره اونرو به خاک انتقال بدید .برگهای بنفشه آفریقایی نباید در معرض آب قرار بگیره و بهتره آبیاری از زیر گلدان انجام بشه

۱۳۹۹-۰۵-۲۲ ۲۱:۴۸:۰۷

کارشناس شماره ۱

اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم

۱۳۹۹-۰۵-۲۲ ۲۱:۵۱:۱۳

پریسا جمشیدی

اب نخورده به برگاش خاک خورده بهش الان در بیارم تو اب بذارم سرحال میشه؟ از زیر گلدان اب میدم

۱۳۹۹-۰۵-۲۲ ۲۱:۵۷:۴۵

کارشناس شماره ۱

بله متوجه شدم فرمودید خاک خورده ، بهر حال خاک هم کمی رطوبت داره و میتونه به برگها آسیب بزنه .اگر طوقه ی گیاه سالم باشه بله تو آب دوباره سرحال میشه و برگدهی اش رو شروع میکنه

۱۳۹۹-۰۵-۲۲ ۲۲:۰۰:۲۹

پریسا جمشیدی

خیلی ممنون ازشما توی اب بدون کلر بذارم؟

۱۳۹۹-۰۵-۲۲ ۲۲:۰۳:۵۹

کارشناس شماره ۱

اگه بدون کلر باشه بهتره . یک تکه زغال تو آبش همیشه باشه و آب رو زود به زود تعویض کنید

۱۳۹۹-۰۵-۲۲ ۲۲:۱۶:۲۴

پریسا جمشیدی

سلام ببخشید من گیاه رو دراوردم توی ابه کلا دوتا برگ کوچیک داره ولی ریشه قوی و محکمی داره میتونم دوباره برش گردونم تو خاک؟

۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۰۰:۴۴:۳۶

کارشناس شماره ۱

بزارید تو همون اب بمونه تا کمی برگ بزنه تو خاک هم میتونید بکارید ولی باید مراقب آبیاری اش باشید تا اون دو برگ کوچک از بین نره

۱۳۹۹-۰۵-۲۵ ۱۶:۳۹:۴۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@