پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر .متاسفانه بنفشه ی شما دچار سوختگی شدید برگها شده و بعید به نظر میرسه که دوباره سرحال بشه .میتونید تمام برگهای سوخته رو جدا کنید اگر برگهای ریز و قسمت وسط گیاه سالم باشن میتونید گیاه رو از خاک در بیارید و برای مدتی در آب نگه دارید تا دوباره سرحال و برگدهی کنه و بعد از اینکه قوی شد دوباره اونرو به خاک انتقال بدید .برگهای بنفشه آفریقایی نباید در معرض آب قرار بگیره و بهتره آبیاری از زیر گلدان انجام بشه
کارشناس شماره ۱
اگر سوال دیگه ای دارید در خدمتتون هستم
پریسا جمشیدی
تعداد سوال: ۱
اب نخورده به برگاش خاک خورده بهش الان در بیارم تو اب بذارم سرحال میشه؟ از زیر گلدان اب میدم
کارشناس شماره ۱
بله متوجه شدم فرمودید خاک خورده ، بهر حال خاک هم کمی رطوبت داره و میتونه به برگها آسیب بزنه .اگر طوقه ی گیاه سالم باشه بله تو آب دوباره سرحال میشه و برگدهی اش رو شروع میکنه
پریسا جمشیدی
خیلی ممنون ازشما توی اب بدون کلر بذارم؟
کارشناس شماره ۱
اگه بدون کلر باشه بهتره . یک تکه زغال تو آبش همیشه باشه و آب رو زود به زود تعویض کنید
پریسا جمشیدی
سلام ببخشید من گیاه رو دراوردم توی ابه کلا دوتا برگ کوچیک داره ولی ریشه قوی و محکمی داره میتونم دوباره برش گردونم تو خاک؟
کارشناس شماره ۱
بزارید تو همون اب بمونه تا کمی برگ بزنه تو خاک هم میتونید بکارید ولی باید مراقب آبیاری اش باشید تا اون دو برگ کوچک از بین نره