پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

حدیث میروهابی

تعداد سوال: ۱

قهوه ای شدن و سوراخ شدن برگ پرنده بهشتی ویژه

تعداد بازدید ۱۰۴۰

گیاه از ابتدا برگ‌های ناسالم یعنی برگ‌ها قهوه ای و سوراخ بودن کود دادم در محیط گرم قرار دادم اما برگ‌های جدید هم نوکشون قهوه ای هست چکار کنم؟

۱۳۹۹-۰۵-۲۳ ۱۲:۰۴:۱۱

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر .قهوه ای و سوراخ شدن برگها میتواند هم بعلت سوختگی ناشی از باقی ماندن قطرات آب برروی برگها ایجاد شده باشد و هم بیماری قارچی و هم وجود آفات جونده .البته آبیاری بیش از حد و باتلاقی شدن خاک اطراف ریشه هم میتونه عامل مهمی برای سوختگی نوک برگها باشه گیاه رو در چه مکانی نگهداری میکنید و در چه شهری اقامت دارید ؟

۱۳۹۹-۰۵-۲۳ ۱۳:۳۲:۳۱

حدیث میروهابی

آبیاری زیاد نداره چون جایی خوندم گیاه تا اواخر مرداد ماه خواب هست تهران هستم گیاه رو پشت نور تراس نگهداری می‌کنم و در تراس رو روزها باز می‌کنم

۱۳۹۹-۰۵-۲۳ ۱۳:۳۸:۳۱

کارشناس شماره ۱

لطفا یه عکس از گیاهتون بفرستید

۱۳۹۹-۰۵-۲۳ ۱۳:۴۹:۲۹

حدیث میروهابی

برگ های قهوه ای

تصویر ارسالی
۱۳۹۹-۰۵-۲۳ ۱۳:۵۶:۱۹

کارشناس شماره ۱

پرنده ی بهشتی معمولا در تابستان به گل میره و باید در فصول گرم خاکش رطوبت داشته باشه اگر دارید به گیاه کم آب میدید کمی آبیاری رو بیشتر کنید اما مراقب باشید که مقدار آب انقدر زیاد نباشه که خاک باتلاقی بشه .لبه ی برگ ها حالت چین خوردگی داره ؟برگِ سمت راست تصویر منظورم هستش

۱۳۹۹-۰۵-۲۳ ۱۴:۰۸:۴۷

حدیث میروهابی

بله هم حالت چین خوردگی و هم اینکه گیاه جمع میشه آبیاری رو به چه مقدار برسونم؟باز هم کود بدم؟و اینکه داخل گیاه پشه های ریزی وجود داشت که الان با سم و اینکه یک روز داخل تراس گذاشتم از بین رفتن

۱۳۹۹-۰۵-۲۳ ۱۴:۱۷:۰۹

کارشناس شماره ۱

بزارید خاک کمی خشک بشه بعد بهش آب بدید مقدارش بستگی به سایز گلدون و بافت خاکتون داره سعی کنید ابیاری به اندازه ی باشه که به ریشه ها آب برسه و اگر آب اضافی از زیرگلدانی خارج شد ، آب زیرگلدانی را دور بریزید .یه چند روزی به این طریق آب بهش بدید ببینید تغییری میکنه یا خیر ؟ اگر برگها باز هم چروک شدند احتمال وجود آفت هستش .

۱۳۹۹-۰۵-۲۳ ۱۴:۵۲:۱۵
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@