مونیکا بلوچی در ۷۰ سالگی همچنان می‌درخشد

مونیکا بلوچی، نماد زیبایی و استعداد در سینمای جهان، در آستانه هفتاد سالگی، گویی فصلی جدید از درخشش هنری خود را آغاز کرده است. این هنرپیشه کاریزماتیک ایتالیایی، با گذشت زمان نه تنها از جذابیتش کاسته نشده، بلکه با هر نقش‌آفرینی جدید، عمق و پختگی بیشتری به نمایش می‌گذارد.

به گزارش همشهری آنلاین، هفتاد و نهمین دوره جشنواره فیلم لوکارنو شاهد شکوه و اعتبار دوباره بلوچی بود. این جشنواره معتبر سینمایی که از ۵ تا ۱۵ آگوست (۱۴ تا ۲۵ مردادماه) در کشور سوئیس برگزار شد، با اهدای جوایز به برترین‌های سینما به کار خود پایان داد.

مونیکا بلوچی در جشنواره لوکارنو

**افتخارآفرینی در لوکارنو**

در این رویداد مهم سینمایی، جایزه یوزپلنگ طلایی به فیلم «اینجا جای تو نیست» به کارگردانی فلورین شربان از رومانی تعلق گرفت. این اثر که پس از هشت سال، بازگشت موفقیت‌آمیز این کارگردان برجسته را رقم زد، به دلیل «قدرت فیلمنامه، منحصربه‌فرد بودن چشم‌انداز و تسلط استثنایی بر زبان سینمایی» مورد تحسین هیئت داوران قرار گرفت.

**جوایز دیگر جشنواره**

* جایزه ویژه هیئت داوران: «کرانه رود» ساخته متئوس فاریاس و انوک کاروالیو
* جایزه بهترین کارگردانی: هونگ سانگ سو برای فیلم «جایی برای نگاه ندارم»
* جایزه بخش مسابقه فیلمسازان امروز و جایزه سواچ اولین فیلم: «توهم تابستانی بی‌پایان» ساخته آلساندرا سانگوینتی
* جایزه فیلم‌های کوتاه مولف: «عاشقتم» ساخته صالح کاشفی (محصول فرانسه، سوئیس و ایران)

**درخشش بلوچی در «کتیچه»**

اما نقطه عطف این جشنواره برای بسیاری، اهدای جایزه بهترین بازیگری به مونیکا بلوچی بود. او برای نقش‌آفرینی خیره‌کننده خود در فیلم «کتیچه» به کارگردانی جیووانی تورتوریچی، این افتخار را کسب کرد. این جایزه، مهر تاییدی بر توانایی‌های بی‌زوال این ستاره سینماست که در هر سنی، قادر به خلق آثاری ماندگار و تأثیرگذار است. کیم مین هی نیز برای فیلم «جایی برای نگاه ندارم» دیگر جایزه بهترین بازیگری را دریافت کرد.

مونیکا بلوچی، بازیگر سرشناس

ریاست هیئت داوران بخش مسابقه بین‌المللی این دوره از جشنواره لوکارنو بر عهده فابریس دو ولز، فیلمساز بلژیکی بود. این جشنواره بار دیگر ثابت کرد که استعداد و هنر، محدود به سن و سال نیست و مونیکا بلوچی نمونه‌ای درخشان از این حقیقت است.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا