استوری احساسی خواهر کریستیانو رونالدو به حذف پرتغال

کاتیا آویرو، خواهر کریستیانو رونالدو، ستاره فوتبال جهان، پس از شکست تیم ملی پرتغال مقابل مراکش در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و حذف از این رقابت‌ها، با انتشار پستی در شبکه‌های اجتماعی، به این اتفاق واکنش نشان داد. وی در این پیام، احساسات خود را نسبت به برادرش و تیم ملی پرتغال بیان کرد.

به گزارش ورزش سه، کاتیا آویرو در اینستاگرام خود نوشت: «وقتی که برادرانم می‌آیند و می‌گویند ‘مامان، چرا گریه می‌کنی؟’ و من به آنها می‌گویم ‘پسرانم، او (کریستیانو رونالدو) فقط سرش را روی شانه‌های ما گذاشته و گریه می‌کند.’ و آنها می‌گویند ‘مامان، ما همه با هم هستیم، او تنها نیست.’»

حذف ناعادلانه و شرم‌آور

وی افزود: «حذف شدیم، اما شرمنده نیستیم. این حذف ناعادلانه و شرم‌آور بود. ما باختیم و مبارزه کردیم. این چیزی است که باید به یاد داشته باشیم.» این اظهارات نشان‌دهنده ناراحتی عمیق خانواده رونالدو از نتیجه بازی و وداع با جام جهانی است.

آویرو در ادامه پیام خود، به لحظات دشوار و تلخ پس از شکست اشاره کرد و نوشت: «من به تو افتخار می‌کنم و به راهی که تو در زندگی‌ات ساخته‌ای، افتخار می‌کنم. لحظات سختی در زندگی ما وجود دارد و این لحظه یکی از آنهاست. این لحظه باید به ما قدرت بدهد.»

حمایت از برادر

خواهر رونالدو همچنین بر اهمیت حمایت از یکدیگر در چنین شرایطی تأکید کرد: «ما می‌دانیم که تو تنها نیستی و همیشه در کنار تو خواهیم بود. در این لحظات سخت، باید قوی‌تر از همیشه باشیم و به یکدیگر تکیه کنیم.»

این پیام احساسی، بازتاب گسترده‌ای در میان هواداران رونالدو و تیم ملی پرتغال داشت و بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی نیز با او ابراز همدردی کردند. حذف پرتغال از جام جهانی ۲۰۲۲، پایانی تلخ برای یکی از نسل‌های طلایی فوتبال این کشور بود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا