اطلاعیه توانیر درباره قطع برق / زمانبدی خاموشی ها را فقط اینجا دنبال کنید

شرکت توانیر از اجرای سیاست یکپارچهسازی اطلاعرسانی خاموشیهای برق خبر داد و اعلام کرد از این پس تمامی اطلاعیههای مربوط به خاموشیهای برنامهریزیشده و اضطراری، تنها از طریق درگاههای رسمی این شرکت در اختیار مشترکان قرار خواهد گرفت.
بر اساس اعلام توانیر، این تصمیم با هدف ارائه اطلاعات دقیق، سریع، شفاف و هماهنگ به مشترکان سراسر کشور اتخاذ شده و شهروندان باید برای اطلاع از وضعیت خاموشیها صرفاً از مسیرهای رسمی استفاده کنند.
درگاههای رسمی اطلاعرسانی خاموشی برق
طبق اعلام شرکت توانیر، اطلاع از برنامه خاموشیها از طریق درگاههای زیر امکانپذیر است:
آنچه دیگران میخوانند
-
فال ابجد امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | امروز کدام ماه تولد شانس بیشتری دارد
-
-
ببینید رقص و آواز ژاله صامتی و دختر جوان اش/ ۲نفره سالن تئاتر رو سروشون گذاشتن
-
فال حافظ امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | حافظ امروز چه رازی برای متولدین ۱۲ ماه سال فاش میکند؟
-
خبر مهم برای بازنشستگان | جزئیات وام ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون تومانی اعلام شد
- اپلیکیشن و سامانه «برق من»
- وبسایت رسمی شرکتهای توزیع نیروی برق هر استان
- بازوی (Bot) «برق من» در پیامرسان بله
- کدهای دستوری USSD (در استانهایی که زیرساخت فنی آن فراهم شده است)
- نوتیفیکیشنهای اپلیکیشن «برق من» در پیامرسان «بله»
توانیر از مشترکان خواسته است برای مشاهده برنامه خاموشی، تنها با استفاده از شناسه قبض یا شماره تلفن همراه در سامانههای رسمی استعلام بگیرند و به اخبار یا جدولهای منتشرشده در منابع غیررسمی و شبکههای اجتماعی استناد نکنند.
این شرکت همچنین ضمن قدردانی از همراهی مردم در مدیریت مصرف برق تأکید کرد که صرفهجویی و رعایت الگوی مصرف، همچنان مهمترین عامل حفظ پایداری شبکه سراسری برق کشور است.
توانیر از همه مشترکان خواسته است با ادامه همکاری در کاهش مصرف برق، صنعت برق را برای تأمین برق پایدار در روزهای گرم تابستان یاری کنند تا شبکه برق کشور با کمترین محدودیت و بیشترین پایداری به فعالیت خود ادامه دهد.