استوری احساسی خواهر کریستیانو رونالدو به حذف پرتغال

کاتیا آویرو، خواهر کریستیانو رونالدو، ستاره فوتبال جهان، پس از شکست تیم ملی پرتغال مقابل مراکش در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر و حذف از این رقابتها، با انتشار پستی در شبکههای اجتماعی، به این اتفاق واکنش نشان داد. وی در این پیام، احساسات خود را نسبت به برادرش و تیم ملی پرتغال بیان کرد.
به گزارش ورزش سه، کاتیا آویرو در اینستاگرام خود نوشت: «وقتی که برادرانم میآیند و میگویند ‘مامان، چرا گریه میکنی؟’ و من به آنها میگویم ‘پسرانم، او (کریستیانو رونالدو) فقط سرش را روی شانههای ما گذاشته و گریه میکند.’ و آنها میگویند ‘مامان، ما همه با هم هستیم، او تنها نیست.’»

آنچه دیگران میخوانند
حذف ناعادلانه و شرمآور
وی افزود: «حذف شدیم، اما شرمنده نیستیم. این حذف ناعادلانه و شرمآور بود. ما باختیم و مبارزه کردیم. این چیزی است که باید به یاد داشته باشیم.» این اظهارات نشاندهنده ناراحتی عمیق خانواده رونالدو از نتیجه بازی و وداع با جام جهانی است.
آویرو در ادامه پیام خود، به لحظات دشوار و تلخ پس از شکست اشاره کرد و نوشت: «من به تو افتخار میکنم و به راهی که تو در زندگیات ساختهای، افتخار میکنم. لحظات سختی در زندگی ما وجود دارد و این لحظه یکی از آنهاست. این لحظه باید به ما قدرت بدهد.»
حمایت از برادر
خواهر رونالدو همچنین بر اهمیت حمایت از یکدیگر در چنین شرایطی تأکید کرد: «ما میدانیم که تو تنها نیستی و همیشه در کنار تو خواهیم بود. در این لحظات سخت، باید قویتر از همیشه باشیم و به یکدیگر تکیه کنیم.»
این پیام احساسی، بازتاب گستردهای در میان هواداران رونالدو و تیم ملی پرتغال داشت و بسیاری از کاربران شبکههای اجتماعی نیز با او ابراز همدردی کردند. حذف پرتغال از جام جهانی ۲۰۲۲، پایانی تلخ برای یکی از نسلهای طلایی فوتبال این کشور بود.