وضعیت فعالیت طلافروشی‌های مشهد در آستانه تشییع پیکر رهبر شهید

فعالیت طلافروشی‌های مشهد در سایه مراسم تشییع

در آستانه مراسم تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید انقلاب در مشهد، وضعیت فعالیت طلافروشی‌های این شهر با ابهاماتی همراه شده است. رئیس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه مشهد جزئیات مربوط به فعالیت واحدهای صنفی را برای روز چهارشنبه، ۱۷ تیرماه، اعلام کرد.

به گزارش سایت طلا، یوسف تقی‌زادگان در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت که بر اساس استعلام انجام‌شده از اتاق اصناف مشهد، تمامی واحدهای صنفی در این شهر از جمله طلافروشی‌ها، روز چهارشنبه فعالیت عادی خود را از سر خواهند گرفت.

محدودیت‌های ترافیکی و تعطیلی خودجوش

با این حال، تقی‌زادگان به محدودیت‌های ترافیکی اشاره کرد که می‌تواند بر فعالیت این صنف تأثیرگذار باشد. وی افزود: «با توجه به اینکه از ساعت ۴ سه‌شنبه محدودیت تردد در خیابان‌های منتهی به حرم مطهر اعمال شده و از فردا نیز ممنوعیت هرگونه تردد در این محدوده خواهیم داشت، احتمال می‌رود واحدهای صنفی طلافروشی تنها تا ظهر چهارشنبه باز باشند و از عصر همان روز همکاران به طور خودجوش تعطیل کنند.»

علاوه بر این، وی به رکود بی‌سابقه بازار طلا در هفته جاری اشاره کرد که این امر نیز می‌تواند به تصمیم طلافروشان برای تعطیلی زودهنگام دامن بزند. این وضعیت، به خصوص در مناطق نزدیک به حرم مطهر، نمود بیشتری خواهد یافت.

تأثیر بر منطقه چهارطبقه و حضور جمعیت

رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد تأکید کرد که در محدوده چهارطبقه، که فاصله نسبتاً نزدیکی به حرم مطهر دارد، بیش از ۴۰۰ واحد طلافروشی و سازنده طلا مشغول به فعالیت هستند. پیش‌بینی می‌شود که اکثریت این واحدها نیز از عصر چهارشنبه تعطیل شوند.

وی در پایان به هجوم جمعیت عظیمی از اقصی نقاط کشور به مشهد برای شرکت در مراسم تشییع اشاره کرد که این موضوع، تردد را به ویژه در خیابان‌های نزدیک به حرم، به شدت دشوار خواهد ساخت و بر تصمیم طلافروشان برای تعطیلی تأثیرگذار خواهد بود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا