چهره باورنکردنی «کبری» در خواب و بیدار؛ لیلا برخورداری: خودم هم باورم نمی‌شد!

گریم خاص «کبری»؛ تغییر چهره‌ای که همه را شوکه کرد

به گزارش رکنا، لیلا برخورداری، هنرمند شناخته‌شده سینما و تلویزیون، اخیراً در مصاحبه‌ای صمیمی، ناگفته‌هایی از پشت صحنه ایفای نقش به‌یادماندنی «کبری» در سریال پرطرفدار «خواب و بیدار» را بازگو کرد. او در این گفتگو به دشواری‌ها و جذابیت‌های گریم سنگین این شخصیت اشاره کرد که باعث شده بود چهره‌اش به کلی دگرگون شود.

برخورداری تأکید کرد که حتی پس از گذشت سال‌ها، بسیاری از بینندگان او را با همین کاراکتر خاص به یاد می‌آورند. وی فاش ساخت که در ابتدا، پس از چند روز از شروع فیلمبرداری، مهدی فخیم‌زاده، کارگردان برجسته این سریال، تصمیم به ایجاد تحولی اساسی در گریم «کبری» گرفت تا این شخصیت از نظر بصری، واقعی‌تر و تأثیرگذارتر به نظر برسد.

این بازیگر توضیح داد که برای خلق چهره‌ای متفاوت از «کبری»، از قطعات لاتکس بر روی صورت و فک او استفاده می‌شد. این تکنیک باعث می‌شد تا فرم کلی صورتش به طور چشمگیری تغییر کند و جلوه‌ای کاملاً جدید به خود بگیرد.

لیلا برخورداری در نقش کبری

علاوه بر تغییرات فک و صورت، جزئیات دیگری نظیر طراحی خاص ابروها، تغییر رنگ دندان‌ها و حتی استفاده از سبیل مصنوعی، به حدی چهره برخوردار را دگرگون کرده بود که به قول خودش، وقتی به آینه نگاه می‌کرد، با شخصیتی کاملاً متفاوت روبرو می‌شد.

واکنش‌های جالب پس از شهرت

لیلا برخورداری به واکنش‌های جالبی که پس از پخش سریال با آن مواجه شده بود، اشاره کرد. او گفت: «وقتی برای مصاحبه‌های کاری یا انتخاب نقش به دفاتر سینمایی مراجعه می‌کردم، انتظار داشتند دختری با همان ظاهر دفرمه و متفاوت وارد شود. اما زمانی که مرا با چهره واقعی‌ام می‌دیدند، کاملاً شوکه می‌شدند و برایشان باورکردنی نبود که من همان بازیگر نقش کبری هستم.»

این بازیگر همچنین یادآور شد که در دوران دانشجویی، برخی از دوستانش نگران بودند که ایفای چنین نقشی که چهره واقعی او را پنهان می‌کند، ممکن است بر آینده حرفه‌ای‌اش تأثیر منفی بگذارد. با این حال، با گذشت زمان، نقش «کبری» نه تنها به اوج شهرت رسید، بلکه به یکی از ماندگارترین و برجسته‌ترین آثار در کارنامه هنری لیلا برخورداری تبدیل شد.

لیلا برخورداری؛ از تئاتر تا شهرت تلویزیونی

لیلا برخورداری، متولد سال 1357 در تهران است. او تحصیلات عالی خود را در رشته کارگردانی تئاتر در مقطع کارشناسی ارشد از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران به پایان رساند. فعالیت هنری خود را از صحنه تئاتر آغاز کرد و با استعداد و پشتکار خود، به سرعت توانست پله‌های ترقی را طی کند.

نقطه عطف کارنامه هنری او، بازی در نقش «کبری» در سریال «خواب و بیدار» به کارگردانی مهدی فخیم‌زاده بود که شهرت گسترده‌ای برایش به ارمغان آورد. پس از این موفقیت چشمگیر، برخورداری در پروژه‌های متعدد سینمایی و تلویزیونی حضور یافت و جایگاه خود را به عنوان یکی از بازیگران توانمند و محبوب تلویزیون ایران تثبیت کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا