تصاویری نوستالژیک از پارسا پیروزفر و نگار جواهریان پس از ۱۵ سال

به تازگی برشهایی از فیلم سینمایی «اینجا بدون من» با بازی پارسا پیروزفر و نگار جواهریان، پس از گذشت ۱۵ سال از اکران آن، دوباره مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است. این فیلم که اقتباسی از نمایشنامه «باغ وحش شیشهای» است، در سال ۱۳۹۰ اکران شد و با استقبال خوبی مواجه گردید.”,
یادی از «اینجا بدون من» پس از یک دهه و نیم
تصاویر و برشهایی از فیلم سینمایی «اینجا بدون من»، ساخته بهرام توکلی، پس از گذشت پانزده سال از زمان اکران، بار دیگر مورد توجه علاقهمندان به سینما قرار گرفته است. این فیلم، با حضور ستارگانی چون پارسا پیروزفر و نگار جواهریان، خاطرات بسیاری را برای مخاطبان زنده کرده است.
آنچه دیگران میخوانند
-
فال ابجد امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | امروز کدام ماه تولد شانس بیشتری دارد
-
-
ببینید رقص و آواز ژاله صامتی و دختر جوان اش/ ۲نفره سالن تئاتر رو سروشون گذاشتن
-
فال حافظ امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | حافظ امروز چه رازی برای متولدین ۱۲ ماه سال فاش میکند؟
-
خبر مهم برای بازنشستگان | جزئیات وام ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون تومانی اعلام شد
فیلم تحسینشده «اینجا بدون من» در تاریخ ۲۲ تیرماه سال ۱۳۹۰ در سینماهای کشور به نمایش درآمد و توانست نظر مثبت تماشاگران و منتقدان را به خود جلب کند. این اثر سینمایی، اقتباسی هنرمندانه از نمایشنامه مشهور «باغ وحش شیشهای» اثر تنسی ویلیامز، نویسنده نامدار آمریکایی، است.

داستان خانوادهای در جستجوی رویاها
«اینجا بدون من» روایتگر داستان یک خانواده است که هر یک در آرزوی تحقق رویاهایشان به سر میبرند و با امید فراوان، منتظر تحولی در زندگی خود هستند. محور اصلی داستان، یلدا، دختری معلول است که مادرش تمام تلاش خود را برای تأمین آیندهای