پاسخ تند بیرانوند به انتقادات علی دایی

به گزارش برترینها، پس از اظهارات اخیر علی دایی در گفتوگو با عادل فردوسیپور که در آن از عملکرد تیم ملی فوتبال و به ویژه علیرضا بیرانوند انتقاد کرده بود، واکنش تند دروازهبان تیم ملی را در پی داشت.
بیرانوند با انتشار دو استوری مفصل در صفحه اینستاگرام خود، به این انتقادات پاسخ داد و سخنان دایی را به چالش کشید. این واکنش، ابعاد جدیدی به جدال لفظی میان این دو چهره مطرح فوتبال ایران بخشید.
واکنش بیرانوند به اظهارات دایی
علیرضا بیرانوند در بخشی از استوریهای خود، با لحنی تند به صحبتهای علی دایی اشاره کرد و نوشت: «جناب دایی با ترفند نخنمای سکوت، مدعی مردمی بودن است اما چنان تیم ملی را به باد انتقاد میگیرد که انگار چه سوابق درخشانی در مربیگری تیم ملی دارد.»
آنچه دیگران میخوانند
او در ادامه به سوابق دایی در مربیگری تیم ملی اشاره کرد و افزود: «آن روش مذموم که علی دایی با لابی سیاسی مربی تیم ملی شد هنوز از یاد کسی نرفته است. اما تنها مربیای که به عربستان در آزادی باخته، روی فراموشکاری ما حساب باز کرده.»

بیرانوند همچنین در بخش دیگری از پیام خود، به شرایط کنونی کشور اشاره کرد و انتقاد دایی را در این برهه زمانی نامناسب دانست. وی نوشت: «این روزها که کشور مورد تجاوز آمریکا و اسرائیل قرار گرفته، جایی برای ادامه این بحث نیست، اما دوست ندارم باور کنم در میانهی جنگ وجودی و میهنی علیه ایران، اسطوره مردمی (!) فقط در نوروز نور را بر تاریکی پیروز بداند تا با این واژهها همسفره کسانی شود که آرزوی بمباران ایران را داشتند.»
دروازهبان تیم ملی با بیان اینکه انتظار احترام بیشتری از دایی داشته، افزود: «علی دایی که دوست داشتم همیشه بزرگوارانه حرف بزند و با احترام از او یاد کنم، در مصاحبه با برنامهای که عواملش برای باخت تیم ملی در جام جهانی دست به دعا برداشته بودند، مرا مورد تمسخر و تحقیر قرار داد.»
دفاع بیرانوند از خود و انتقاد از رانتخواری
بیرانوند در ادامه به سابقه خود و تلاشهایش در فوتبال اشاره کرد و خود را شایسته احترام دانست. او نوشت: «من که نه تبلیغات سیاسی کردهام، نه از رانتی استفاده کردهام، بلکه به عنوان پسر کارگری زحمتکش بدون هیچ رانت و با تجربههای سخت، نزدیک به ۱۰۰ بازی ملی، در ۳ جام جهانی و جام ملتها به تیم ملی کشورم خدمت کردهام. شایسته احترام هستم یا تحقیر؟»
او در پایان با اشاره به ریاکاری و رانتخواری، خواستار صداقت بیشتر در رفتار افراد شد: «رانتخواری و فرصتطلبی را همه زشت و قبیح میدانیم، اما کاش در خلوت هم آن کار را دیگر نکنیم. کاش چهره ما واقعی باشد. زشت یا زیبا اما واقعی.»