صدور فیش حقوقی تیرماه بازنشستگان تأمین اجتماعی | زمان بارگذاری فیش جدید اعلام شد

بازنشستگان و مستمریبگیران سازمان تأمین اجتماعی در انتظار انتشار فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۵ هستند. بر اساس آخرین اطلاعیه رسمی سازمان، حقوق تیرماه از ۲۹ تیر و بهصورت مرحلهای طی ۷۲ ساعت پرداخت شده است، اما دریافت فیش حقوقی تیرماه از ابتدای مردادماه از طریق سامانه خدمات غیرحضوری و اپلیکیشن «تأمین من» امکانپذیر خواهد بود.
فیش حقوقی تیرماه چه زمانی منتشر میشود؟
بر اساس اعلام رسمی سازمان تأمین اجتماعی، بهدلیل ترافیک پایان ماه و جلوگیری از اختلال در سامانههای الکترونیکی، فیش حقوقی تیرماه همزمان با پرداخت مستمری منتشر نمیشود و از ابتدای مرداد ۱۴۰۵ در دسترس بازنشستگان قرار میگیرد.
بنابراین اگر هنوز گزینه مربوط به فیش تیرماه را در سامانه مشاهده نمیکنید، موضوع به معنای وجود مشکل در حساب شما نیست و باید منتظر بارگذاری رسمی فیشها باشید.
آنچه دیگران میخوانند
نحوه دریافت فیش حقوقی تیرماه
بازنشستگان میتوانند پس از بارگذاری فیش، بدون مراجعه حضوری از دو روش زیر اقدام کنند:
دریافت از سامانه خدمات غیرحضوری
- وارد سامانه es.tamin.ir شوید.
- با کد ملی (نام کاربری) و رمز عبور وارد حساب کاربری شوید.
- از منوی مستمریبگیران گزینه فیش حقوقی مستمریبگیران را انتخاب کنید.
- سال ۱۴۰۵ و ماه تیر را انتخاب کرده و فیش را مشاهده یا دانلود کنید.
دریافت از اپلیکیشن «تأمین من»
فیش حقوقی از طریق اپلیکیشن رسمی تأمین من نیز قابل دریافت است. کافی است پس از ورود به برنامه، بخش مستمریبگیران و سپس فیش حقوقی را انتخاب کنید. اطلاعات ورود همان نام کاربری و رمز سامانه خدمات غیرحضوری است.
در فیش حقوقی چه اطلاعاتی درج میشود؟
فیش حقوقی بازنشستگان تأمین اجتماعی معمولاً شامل موارد زیر است:
- مبلغ مستمری پایه
- مبلغ متناسبسازی
- حق عائلهمندی و حق اولاد (در صورت تعلق)
- کمکهزینه مسکن و سایر مزایا
- کسورات بیمه تکمیلی
- اقساط وام و سایر کسورات
- مبلغ خالص پرداختی
اگر فیش حقوقی نمایش داده نشد چه باید کرد؟
در صورتی که پس از آغاز بارگذاری، فیش حقوقی در سامانه قابل مشاهده نبود، ابتدا موارد زیر را بررسی کنید:
- انتخاب صحیح سال و ماه
- ورود با کد ملی و رمز عبور صحیح
- خاموش بودن فیلترشکن هنگام ورود به سامانه
- مراجعه مجدد در ساعات خلوتتر در صورت شلوغی سامانه
در صورت فراموشی رمز عبور نیز میتوانید از گزینه بازیابی گذرواژه در صفحه ورود استفاده کنید.
اعتراض به فیش حقوقی
اگر پس از انتشار فیش، مغایرتی در مبلغ مستمری، مزایا یا کسورات مشاهده کردید، امکان ثبت درخواست از طریق سامانه ارتباطات مردمی سازمان تأمین اجتماعی و همچنین تماس با مرکز پاسخگویی ۱۴۲۰ فراهم است.
جمعبندی
آخرین اطلاعیه رسمی سازمان تأمین اجتماعی نشان میدهد فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۵ بازنشستگان از ابتدای مردادماه در سامانه خدمات غیرحضوری es.tamin.ir و اپلیکیشن «تأمین من» منتشر میشود. بنابراین بازنشستگان برای دریافت فیش خود باید منتظر فعال شدن گزینه مربوط به تیرماه در سامانههای رسمی سازمان باشند.