عیدی بازنشستگان ۱۰ میلیون شد

عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال 1405 به مبلغ ۱۰ میلیون تومان تعیین شد و این رقم برابر با عیدی کارکنان دولت خواهد بود. رئیس کانون عالی بازنشستگان کشور این خبر را در جمع خبرنگاران اعلام کرد.
محمد اسدی در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری جلسه امروز که با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، اظهار کرد: بازنشستگان این دغدغه را داشتند که عیدی بازنشستگان نباید کمتر از کارمندان دولت باشد و قرار شد که عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی هم مثل کارکنان دولت به مبلغ ۱۰ میلیون تومان که دولت اعلام کرده، پرداخت شود.
وی درباره منابع پرداختی این عیدی، گفت: با تغییرات ایجاد شده، باید منابع تامین شود ولی تلاش بر این است که زودتر این اقدام انجام شود تا در سفره مردم دیده شود. بخشی از این منابع باید با کمک دولت انجام شود، زیرا مجموع این رقم ۴۷ هزار میلیارد تومان شده است.


