سفر در زمان | امیر سیدزاده بازیگر نقش حاجی مالکی سریال پایتخت 6 در جمهوری چک | سال 95

امیر سید زاده تهیه کننده سینما و تلوزیون است که به پیشنهاد محسن تنابنده نقش حاجی مالکی را در سری ششم پایتخت ایفا کرد.
سید امیر سیدزاده  متولد سال 1345 در مشهد ،تهیه کننده سینما و تلویزیون ایران است. .وی دارای سه فرزند ( دو پسر و یک دختر) است که پسر بزرگش نیز در زمینه سینما فعالیت دارد. از مهم‌ترین آثار سید امیر سیدزاده می‌توان به فعالیت در فیلم مادر قلب اتمی، سریال روز‌های زیبا و فیلم شماره ۱۷ سهیلا اشاره کرد.

سید امیر سیدزاده کار حرفه‌ای خود را از تلویزیون آغاز کرد و سال ۱۳۸۷ در سریال روز‌های زیبا به کارگردانی جواد افشار به عنوان تهیه کننده فعالیت داشته است. گرچه موفقیت این اثر نسبت به آثار شاخص بعدیش مانند فیلم مادر قلب اتمی، بیشتر نبود، اما تجربه خوبی برای سید امیر سیدزاده محسوب می‌شود و همکاری با هنرمندانی همچون علی یاور، مریم کاویانی، عنایت بخشی و حسن جوهرچی را تجربه کرد.

در ادامه تصویری جالب و کمتر دیده شده از امیر سیدزاده، بازیگر نقش حاجی مالکی در سریال پایتخت 6 را در مقابل کاخ ریاست جمهوری، در پراگ جمهوری چک و در سال 95 خواهید دید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا