واریزی جدید برای بازنشستگان کشوری | سود سهام تا ۲ هفته دیگر به حساب‌ها می‌آید

بازنشستگان کشوری در آستانه دریافت یک واریزی جدید قرار گرفته‌اند. بر اساس تصمیم مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده شرکت گروه مدیریت ارزش سرمایه صندوق بازنشستگی کشوری (ومدیر)، سود سهام سهامداران حقیقی که عمدتاً از بازنشستگان هستند، حداکثر تا دو هفته آینده به حساب آنان واریز می‌شود.

این مجمع روز ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ با حضور مدیران و سهامداران برگزار شد و در آن، گزارش عملکرد سال مالی ۱۴۰۴، گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی و صورت‌های مالی شرکت بررسی و تصویب شد. یکی از مهم‌ترین تصمیم‌های این نشست، موافقت با تقسیم سود به مبلغ ۵۷۲۰ میلیارد ریال بود؛ رقمی که معادل ۲۲۰ ریال به ازای هر سهم محاسبه شده است.

در ابتدای جلسه، علی جعفری شهرستانی، سرپرست گروه، گزارشی از عملکرد مجموعه ارائه کرد و در ادامه با تشریح وضعیت بازارهای مالی و کالایی، از برنامه‌های آینده این گروه برای سهامداران سخن گفت. او همچنین تأکید کرد که با توجه به شرایط اقتصادی و جایگاه ویژه بازنشستگان، سود سهام سهامداران حقیقی در کوتاه‌ترین زمان ممکن پرداخت خواهد شد.

به گفته جعفری شهرستانی، این واریزی جدید قرار است حداکثر ظرف دو هفته آینده به حساب بازنشستگان و سایر سهامداران حقیقی واریز شود؛ خبری که می‌تواند برای بسیاری از مشمولان، در روزهای پایانی اردیبهشت یک خبر خوش محسوب شود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا