نامه پرسپولیس به کنفدراسیون فوتبال آسیا علیه سپاهان

به گزارش اقتصاد آنلاین، باشگاه سپاهان اصفهان به دلیل عدم بارگذاری مدارک و صورت‌های مالی خود، نتوانست مجوز حرفه‌ای خود را از کمیته صدور مجوز حرفه‌ای دریافت کند. سپاهانی‌ها با وجود عدم بارگذاری مدارک، پس از این اتفاق اعتراض خود به تصمیم کمیته صدور مجوز اعلام کردند و پرونده را به کمیته استیناف بردند.

باشگاه پرسپولیس که برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا 2، رقیب سپاهان در جدول رده‌بندی محسوب می‌شود، نامه‌ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال و در خصوص روند عدم کسب مجوز حرفه‌ای باشگاه سپاهان توضیحاتی را ارائه کرده است. طبق پیگیری خبرنگار تسنیم باشگاه پرسپولیس اعتقاد دارد سپاهانی‌ها در زمان مقرر اعلام شده از سوی AFC مدارک خود را بارگذاری نکرده‌اند و با وجود ارسال پرونده به کمیته استیناف، نمی‌توانند مدرک جدیدی را به پرونده خود اضافه کنند و هرگونه اعطای فرصت مجدد به سپاهان، تخلف محسوب می‌شود. 

شنیده می‌شود در صورتی که کمیته استیناف، مجوز حرفه‌ای باشگاه سپاهان را صادر کند، باشگاه پرسپولیس با ارائه مستندات به AFC شکایت خواهد کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا