پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نصیبه کریمی
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۴۰۳
سلام من گیاه بامبو بلند داشتم نمیدونستم و از بالا هرس کردم ۵ سال دارمش الان داره برگهاش زرد میشه و حال منم بده تورو خدا بگید چیکار کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاه رو برامون ارسال کنید متشکرم
کارشناس شماره ۱
بامبو شما هم به نور بیشتری نیاز داره و هم به مکانی با تهویه ی بهتر و البته با دمایی یکنواخت ایا ساقه و ریشه ها لزج شده اند ؟
نصیبه کریمی
از وقتی سر بامبو هارو کوتاه کردم این بلا سرش اومد اشتباهی ظاهرا هرس کردم باید از پایین از ساقه میزدم از سر زدم
کارشناس شماره ۱
نه هرس هیچ وقت به گیاه آسیب نمیرسونه مگر اینکه گیاه را در زمان نامناسب هرس کرده باشید مثلا زمانی که هوا خیلی گرمه . ایا ساقه لزج شده ؟
نصیبه کریمی
نخیر کاملا تمیز و ریشه ها هم قرمز رنگ چرا نوک برگهاش سوخته؟ و اینکه از بالا یا بهتر بگم از سر گیاه کوتاه مردم بازم بلند میشه؟ تقویتی یا کود عالی واسه رشد سریعش هست؟
نصیبه کریمی
احتمال داره از جایی که برش زده شده باکتری وارد گیاه شده باشه؟
کارشناس شماره ۱
گاهی اوقات ممکنه بعلت آلودگی ابزاری که با آن هرس را انجام داده اید گیاه دچار بیماری شود اما این احتمال خیلی کمه . بیشترین علت زردی گیاه به دما مربوط میشه سعی کنید مدتی گلدان را در مکانی با تهویه ی خوب و دمای یکنواخت قرار بدید ببینید شرایط ش تغییر میکنه یا نه ؟ داخل گلدان هم همیشه یک تکه زغال قرار دهید تا از بروز بعضی بیماریها پیشگیری شود . اگر تا بحال از قطره تقویت بامبو استفاده نکرده اید میتوانید یکبار از آن به میزان کم استفاده نمایید. بله از محلی که برش زدید گیاه چندشاخه میشود .آیا از آب معمولی برای گیاه استفاده میکنید ؟
نصیبه کریمی
آب جوشیده سرد شده استفاده میکنم تقریبا دوهفته یا ۲۰ روز گلدان میشورم و آب گلدان عوض میکنم
نصیبه کریمی
چون بامبو رو از بالا کوتاه کردم دیگه بلند نمیشه؟
کارشناس شماره ۱
گیاهانی مانند بامبو وقتی از بالا قطع میشن جوانه های خفته بیدار شده و گیاهتون چند شاخه میشه و اون شاخه ها دوباره قد کشیده و بلند میشوند .