ترامپ: یادداشت تفاهم با ایران پایان یافت/ دیگر با ایران تعامل نمیکنم

پایان یادداشت تفاهم با ایران از نگاه ترامپ
دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، در واکنشی تند و قاطع، از پایان یافتن یادداشت تفاهم با ایران خبر داد. این اظهارات در پی آنچه نقض آتشبس از سوی آمریکاییها عنوان شده، بیان گردیده است.
به گزارش خبرآنلاین به نقل از الجزیره، ترامپ با لحنی صریح اعلام کرد که به باور او، تفاهمنامه میان آمریکا و ایران دیگر اعتباری ندارد و به پایان رسیده است.
عدم تمایل به تعامل و هتاکی علیه ایران
رئیسجمهور آمریکا در ادامه سخنان خود، صراحتاً اعلام کرد که دیگر تمایلی به تعامل با ایرانیها ندارد. وی مدعی شد که «فکر میکنم تفاهمنامه پایان یافته است» و افزود: «دیگر نمیخواهم با ایرانیها تعامل داشته باشم.»
آنچه دیگران میخوانند
-
فال ابجد امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | امروز کدام ماه تولد شانس بیشتری دارد
-
-
ببینید رقص و آواز ژاله صامتی و دختر جوان اش/ ۲نفره سالن تئاتر رو سروشون گذاشتن
-
فال حافظ امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | حافظ امروز چه رازی برای متولدین ۱۲ ماه سال فاش میکند؟
-
خبر مهم برای بازنشستگان | جزئیات وام ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون تومانی اعلام شد
ترامپ همچنین با استفاده از الفاظی تند و هتاکانه، مقامات جمهوری اسلامی را مورد خطاب قرار داد و با طرح ادعاهایی، گفت: «آنها توسط افراد بیمار هدایت میشوند. از نظر من این موضوع تمام شده است.»

وی در ادامه توهینهای خود به مردم ایران، آنها را «افرادی پست، شرور و خشن» توصیف کرد و ادعا نمود که اگر ایران به سلاح هستهای دست مییافت، حتماً از آن استفاده میکرد.
مذاکرات احتمالی و اظهارات درباره ناتو
ترامپ در بخش دیگری از سخنانش، به ویتکاف و کوشنر اشاره کرد و اظهار داشت: «من اجازه میدهم مذاکرهکنندگان فوقالعاده ما اگر میخواهند به صحبت کردن ادامه دهند، اما من این موضوع را بعید میدانم.» این جمله نشاندهنده عدم تمایل جدی او به ادامه مذاکرات است.
رئیسجمهور آمریکا همچنین به موضوع ناتو پرداخت و گفت: «پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) همه چیز را رایگان دریافت میکرد.» وی در پایان، به اردوغان، رئیسجمهور ترکیه و میزبان نشست ناتو، اطمینان خاطر داد که جنگندههای اف-۳۵ آمریکا را دریافت خواهد کرد.