شوک بزرگ در انتظار پرسپولیس؛ کاپیتان تیم ملی در راه سرخپوشان؟

جهانبخش در آستانه پیوستن به پرسپولیس؟
بازار نقل و انتقالات فوتبال ایران با خبری داغ و هیجانانگیز روبرو شده است: احتمال بازگشت علیرضا جهانبخش، کاپیتان دوم تیم ملی، به لیگ برتر و پیوستن او به تیم پرسپولیس. این خبر میتواند یکی از بزرگترین بمبهای نقل و انتقالاتی سالهای اخیر فوتبال ایران لقب بگیرد.
به گزارش خبرورزشی، علیرضا جهانبخش، ستاره نامآشنای فوتبال ایران که سالها در اروپا به میدان رفته است، پس از اتمام قراردادش با تیم بلژیکی، اکنون بازیکن آزاد محسوب میشود. او که پیش از این سابقه درخشان حضور در چهار دوره جام جهانی را در کارنامه دارد، در گفتوگویی تلویزیونی به شایعات بازگشتش به ایران واکنش نشان داد.

آنچه دیگران میخوانند
-
فال ابجد امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | امروز کدام ماه تولد شانس بیشتری دارد
-
-
ببینید رقص و آواز ژاله صامتی و دختر جوان اش/ ۲نفره سالن تئاتر رو سروشون گذاشتن
-
فال حافظ امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | حافظ امروز چه رازی برای متولدین ۱۲ ماه سال فاش میکند؟
-
خبر مهم برای بازنشستگان | جزئیات وام ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون تومانی اعلام شد
تصمیمگیری نهایی در دو تا سه هفته آینده
جهانبخش در برنامه فوتبال برتر اعلام کرد که طی دو تا سه هفته آینده، تکلیف تیم جدیدش مشخص خواهد شد و نمیخواهد پیشفصل را از دست بدهد. او در این مصاحبه اظهار داشت: «میدانم قرار است برای کدامیک از دو تیم پرسپولیس یا استقلال بازی کنم. پدر و مادرم طرفدار یکی از این دو تیم هستند و با آنها مشورت میکنم. احتمال اینکه امسال در ایران بازی کنم وجود دارد و دارم به آن فکر میکنم.»
این اظهارات، گمانهزنیها را درباره پیوستن او به یکی از دو غول پایتخت افزایش داده است. نکتهای که به شایعات پرسپولیسی شدن او دامن میزند، حمایت بیدریغ خانواده جهانبخش از این تیم است. پدر او بارها برای تشویق سرخپوشان در ورزشگاه آزادی حاضر شده و حتی در جشن قهرمانی اخیر پرسپولیس نیز حضور داشته است.

آرزوی دیرینه خانواده جهانبخش
پدر علیرضا جهانبخش بارها در جمع نزدیکان خود آرزو کرده که فرزندش روزی پیراهن پرسپولیس را بر تن کند. این موضوع در کنار تأیید خود جهانبخش مبنی بر دریافت پیشنهاد از تیمهای ایرانی و انجام مذاکرات اولیه، احتمال پیوستن او به پرسپولیس را به مراتب بیشتر کرده است.
در صورت تحقق این انتقال، پرسپولیس نه تنها یک کاپیتان باتجربه تیم ملی را به خدمت خواهد گرفت، بلکه یکی از جذابترین و پر سر و صداترین نقل و انتقالات سالهای اخیر فوتبال ایران را رقم خواهد زد. هرچند شاید این انتقال در اوج دوران بازی جهانبخش نباشد، اما بدون شک حضور او در لیگ برتر ایران، هیجان و کیفیت این رقابتها را افزایش خواهد داد.