آهنگ ماندگار و شاد “دلکم دلبرکم” از شهرام شب پره
یکی از ماندگارترین و شادترین آثار شهرام شب پره، هنرمند نام آشنای موسیقی پاپ ایران، ترانه محبوب “دلکم دلبرکم دلبر با نمکم” است که با گذشت سالها همچنان در قلب مخاطبان جای دارد. این قطعه موسیقایی، با ریتم پرانرژی و کلامی دلنشین، توانسته است احساسات بسیاری را برانگیزد و به یکی از نمادهای موسیقی شاد ایرانی تبدیل شود.
به گزارش ساناخبر، این ترانه که با ابیاتی چون “دلکم دلبرکم دلبر با نمکم، چی آوردی سرکم و شکستی بال و پرکم” آغاز میشود، روایتگر داستان عاشقی است که با وجود رنجش و دلشکستگی، همچنان درگیر احساسات عمیق خود به معشوق است. کلمات ساده اما پرمعنای این ترانه، به راحتی با شنونده ارتباط برقرار کرده و او را به دنیایی از عشق و دلدادگی میبرد.
تأثیرگذاری “دلکم دلبرکم” در موسیقی پاپ
این آهنگ نه تنها به دلیل ملودی جذاب و ریتم شادش مورد توجه قرار گرفته، بلکه اشعار آن نیز که به صورت محاورهای و صمیمی سروده شدهاند، نقش مهمی در محبوبیت آن داشتهاند. شهرام شب پره با صدای خاص و اجرای پرشور خود، این ترانه را به اثری بیزمان تبدیل کرده که در هر دوره و نسلی، طرفداران خاص خود را پیدا میکند.
آنچه دیگران میخوانند
-
فال ابجد امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | امروز کدام ماه تولد شانس بیشتری دارد
-
-
ببینید رقص و آواز ژاله صامتی و دختر جوان اش/ ۲نفره سالن تئاتر رو سروشون گذاشتن
-
فال حافظ امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ | حافظ امروز چه رازی برای متولدین ۱۲ ماه سال فاش میکند؟
-
خبر مهم برای بازنشستگان | جزئیات وام ۱۰۰ و ۲۰۰ میلیون تومانی اعلام شد
ترانه “دلکم دلبرکم” نمونه بارزی از توانایی شهرام شب پره در خلق آثاری است که همزمان هم شاد و پرانرژی هستند و هم دارای عمق احساسی. این آهنگ، با وجود فضای شاد و پرتحرک، به موضوعاتی چون دلشکستگی و بیوفایی نیز میپردازد و این تناقض، جذابیت خاصی به آن بخشیده است.
بازتاب نوستالژی و خاطرهسازی
برای بسیاری از علاقهمندان به موسیقی ایرانی، این ترانه یادآور خاطرات شیرین و دوران گذشته است. نوستالژی نهفته در این آهنگ، باعث شده تا نسلهای مختلف با آن ارتباط برقرار کرده و آن را در مجالس و مهمانیها زمزمه کنند. این ترانه، فراتر از یک قطعه موسیقی، به بخشی از فرهنگ عامه و خاطرات جمعی تبدیل شده است.
شهرام شب پره، با بیش از نیم قرن فعالیت هنری، همواره در تلاش بوده تا آثاری را خلق کند که هم از نظر هنری ارزشمند باشند و هم بتوانند با مخاطب ارتباطی عمیق برقرار کنند. “دلکم دلبرکم” یکی از بارزترین نمونههای این تلاش موفق است که نشان میدهد چگونه یک آهنگ میتواند فراتر از زمان و مکان، در دلها جای گیرد.
متن ترانه “دلکم دلبرکم”
در ادامه، متن کامل این ترانه ماندگار برای علاقهمندان آورده شده است:
- یارم ای یار یار یارم یار ای یار یار
- دلکم دلبرکم دلبر با نمکم
- چی آوردی سرکم و شکستی بال و پرکم
- منیکه شاپرکم توی عاشقا تکم
- چی شده که عشقمو گذاشتی پای کلکم
- وقتی میبردی دلم میگفتی از عشق بریم
- چشم تو به من نگفت که عاشق دیگریام