کالابرگ ۳ برابری برای این خانواده‌ها؛ شرایط و مبلغ جدید اعلام شد

بر اساس این گزارش، اگر یک خانواده حداقل ۳ فرزند داشته باشد و در چهار دهک اول درآمدی قرار بگیرد، و همچنین سرپرست خانوار کارمند دولت یا شاغل دستگاه‌های دولتی نباشد، ممکن است مشمول این افزایش شود.

طبق اطلاعات منتشرشده، مبلغ فعلی حق اولاد ۴۵ هزار تومان برای هر فرزند است و قرار است ۹۰ هزار تومان دیگر به آن اضافه شود.

در این صورت، رقم نهایی حق اولاد به ۱۳۵ هزار تومان برای هر فرزند می‌رسد؛ یعنی سه برابر مبلغ فعلی. 📈


🔴 یارانه چه کسانی ۳ برابر می‌شود؟

این افزایش فقط برای یارانه فرزندان در نظر گرفته شده و شامل همه خانوارها نمی‌شود.

به عبارت ساده‌تر، اگر خانواده‌ای شرایط زیر را داشته باشد، ممکن است از این طرح بهره‌مند شود:

  • داشتن حداقل ۳ فرزند
  • قرار داشتن در چهار دهک اول درآمدی
  • کارمند دولت نبودن سرپرست خانوار
  • قرار گرفتن در فهرست خانوارهای مشمول

یعنی اگرچه تیتر خبر از یارانه ۳ برابری خبر می‌دهد، اما در واقعیت، این افزایش فقط مربوط به حق اولاد است و نه کل یارانه نقدی خانواده.


💰 مبلغ جدید یارانه فرزندان چقدر می‌شود؟

در حال حاضر، حق اولاد برای هر فرزند ۴۵ هزار تومان است.

طبق برنامه اعلام‌شده، قرار است ۹۰ هزار تومان دیگر به آن اضافه شود و مبلغ نهایی به ۱۳۵ هزار تومان برای هر فرزند برسد.

جدول خلاصه تغییرات

عنوان مبلغ فعلی مبلغ پیشنهادی جدید
حق اولاد برای هر فرزند ۴۵ هزار تومان ۱۳۵ هزار تومان
میزان افزایش ۹۰ هزار تومان
نسبت افزایش ۳ برابر

این افزایش اگر نهایی شود، می‌تواند برای خانواده‌های کم‌درآمد دارای فرزند، یک کمک هرچند محدود اما مهم باشد.

به‌خصوص برای خانوارهایی که چند فرزند دارند، همین رقم می‌تواند در خریدهای روزمره یا کالابرگ الکترونیکی نقش داشته باشد.


🛒 این افزایش به‌صورت نقدی واریز می‌شود؟

طبق اطلاعات منتشرشده، خیر.

این مبلغ قرار نیست مستقیم به‌صورت نقدی به حساب سرپرست خانوار واریز شود، بلکه گفته شده پس از تأمین اعتبار و طی مراحل قانونی، به کالابرگ الکترونیکی افراد مشمول اضافه خواهد شد.

یعنی اگر این طرح اجرایی شود، بیشتر در قالب اعتبار خرید کالا خواهد بود تا واریز نقدی مستقیم.

این موضوع باعث می‌شود خانواده‌ها بتوانند بخشی از نیازهای ضروری خود را از طریق کالابرگ تأمین کنند.


⚠️ آیا این خبر قطعی است؟

نکته خیلی مهم همین‌جاست!

با اینکه خبر منتشر شده، اما اجرای آن قطعی و فوری نیست.

چون تحقق این افزایش به چند شرط وابسته است:

  • تأمین اعتبار
  • تصویب مراحل قانونی
  • اجرای رسمی توسط نهادهای مربوطه

پس فعلاً نباید این خبر را به‌عنوان یک پرداخت قطعی و فوری در نظر گرفت.

به زبان ساده، خبر امیدوارکننده است، اما هنوز نهایی نشده. ⏳


📌 چرا این خبر مهم شده؟

چون در شرایطی که هزینه‌های زندگی بالا رفته، هر تغییری در یارانه یا کالابرگ می‌تواند برای خانواده‌های کم‌درآمد اهمیت زیادی داشته باشد.

به‌ویژه خانواده‌های پرجمعیت که فشار هزینه خوراک، پوشاک و نیازهای روزمره در آن‌ها بیشتر است.

این خبر اگر به مرحله اجرا برسد، می‌تواند برای بخشی از جامعه یک حمایت کوچک اما مؤثر باشد.

البته همچنان بسیاری از مردم منتظرند ببینند این وعده‌ها چه زمانی به مرحله عمل می‌رسد.


🧠 جمع‌بندی

خبر منتشرشده درباره یارانه ۳ برابری در واقع مربوط به افزایش حق اولاد فرزندان است، نه یارانه کل خانوار.

بر اساس این گزارش، خانواده‌هایی که حداقل ۳ فرزند دارند، در چهار دهک اول هستند و سرپرست دولتی ندارند، ممکن است مشمول این طرح شوند.

مبلغ حق اولاد از ۴۵ هزار تومان به ۱۳۵ هزار تومان برای هر فرزند می‌رسد، اما این افزایش هنوز قطعی و اجرایی نشده و به تأمین اعتبار و مراحل قانونی وابسته است.

دکمه بازگشت به بالا