اطلاع‌رسانی خاموشی‌های برق در شیراز یکپارچه شد

اطلاع‌رسانی متمرکز خاموشی‌های برق در شیراز

شرکت توزیع نیروی برق شیراز در راستای بهبود خدمات‌رسانی و افزایش شفافیت، رویکرد جدیدی را در اطلاع‌رسانی برنامه‌های خاموشی برق در پیش گرفته است. هدف از این تغییر، یکپارچه‌سازی و هماهنگی کامل در انتشار اخبار مربوط به قطع برق، چه از نوع برنامه‌ریزی‌شده و چه اضطراری، برای تمامی مشترکان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق شیراز با تاکید بر اهمیت دسترسی آسان و سریع مشترکان به اطلاعات موثق، اعلام کرده است که از این پس، تمامی اطلاعیه‌های مربوط به خاموشی‌ها صرفاً از طریق مجاری رسمی و تایید شده این شرکت در اختیار عموم قرار خواهد گرفت. این تصمیم برای جلوگیری از انتشار اخبار نادرست و سردرگمی شهروندان اتخاذ شده است.

اطلاع‌رسانی خاموشی‌های برق در شیراز

روش‌های نوین دسترسی به اطلاعات خاموشی‌ها

مشترکان برق در شیراز می‌توانند برای آگاهی از برنامه دقیق خاموشی‌ها و دریافت آخرین به‌روزرسانی‌ها، از ابزارهای دیجیتالی متعددی که توسط شرکت توزیع نیروی برق فراهم شده، استفاده کنند. این ابزارها شامل موارد زیر است:

• اپلیکیشن «برق من»: یک پلتفرم جامع برای مشاهده برنامه‌ها و دریافت اطلاعیه‌ها.
  • وب‌سایت رسمی شرکت توزیع نیروی برق شیراز: منبع اصلی و معتبر اطلاعات.
  • بازوی «برق من» در پیام‌رسان «بله»: راهی آسان برای دریافت اخبار از طریق پیام‌رسان محبوب.

علاوه بر این، برای افزایش دقت و شخصی‌سازی اطلاع‌رسانی، ارسال اطلاعیه‌های خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده و اضطراری از طریق نوتیفیکیشن اپلیکیشن «برق من» و پیام‌رسان «بله» بر اساس شناسه قبض مشترکان، به صورت الزامی در دستور کار قرار گرفته است. این قابلیت به مشترکان کمک می‌کند تا اطلاعات مرتبط با منطقه خود را به سرعت دریافت کنند.

جلوگیری از انتشار اطلاعات غیرموثق

شرکت توزیع نیروی برق شیراز با جدیت بر این نکته تاکید دارد که هرگونه اطلاعیه خاموشی که خارج از مسیرهای رسمی اعلام شده منتشر شود، فاقد اعتبار خواهد بود. این رویکرد با هدف مقابله با شایعات و اطلاعات نادرست، و تضمین صحت و یکپارچگی داده‌ها اتخاذ شده است.

همچنین، امکان استعلام وضعیت خاموشی‌ها از طریق وارد کردن شناسه قبض یا شماره تلفن در درگاه‌های رسمی شرکت فراهم شده است. این قابلیت به مشترکان اجازه می‌دهد تا در هر زمان، از وضعیت احتمالی قطع برق منطقه خود مطلع شوند و برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا