جزئیات شارژ کالابرگ خردادماه | تغییرات احتمالی در مبلغ پرداختی + جدول زمان‌بندی

با نزدیک شدن به نیمه خردادماه ۱۴۰۵، موضوع شارژ اعتبار کالابرگ به یکی از محورهای اصلی بحث در محافل اقتصادی تبدیل شده است. در شرایطی که فشارهای تورمی، سبد مصرفی خانوارها را تحت تأثیر قرار داده، اظهارات مقامات دولتی و نمایندگان مجلس از احتمال تغییر در سیاست‌های حمایتی حکایت دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهرداد بائوج لاهوتی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، با تأکید بر ضرورت تجدیدنظر در ارقام حمایتی اعلام کرد که دولت در حال نهایی‌سازی منابع مالی برای افزایش مبلغ کالابرگ است. بر این اساس، پیش‌بینی می‌شود به زودی مبلغی به اعتبار یک میلیون تومانی فعلی افزوده شود تا قدرت خرید خانوارها در برابر گرانی کالاها تقویت گردد.

تصویر مربوط به کالابرگ الکترونیکی

زمان‌بندی واریز و نحوه استفاده

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرده است که اعتبار خردادماه مطابق روال گذشته و بر اساس رقم آخر کد ملی سرپرستان خانوار در سه مرحله واریز می‌شود:

  • ۱۵ خرداد ۱۴۰۵: سرپرستان با رقم آخر کد ملی ۰، ۱ و ۲
  • ۲۰ خرداد ۱۴۰۵: سرپرستان با رقم آخر کد ملی ۳، ۴، ۵ و ۶
  • ۲۵ خرداد ۱۴۰۵: سرپرستان با رقم آخر کد ملی ۷، ۸ و ۹

همچنین تاکید شده است که اعتبار باقی‌مانده مربوط به اردیبهشت‌ماه تنها تا پایان خردادماه قابل استفاده است و پس از این تاریخ منقضی خواهد شد. مشمولان باید پیش از پایان ماه، نسبت به خرید کالاهای اساسی اقدام نمایند.

روش‌های استعلام موجودی

متقاضیان برای اطلاع از مانده اعتبار خود می‌توانند از روش‌های زیر استفاده کنند:

  • نصب اپلیکیشن رسمی «شمیم»
  • مراجعه به بازوی کالابرگ در پیام‌رسان «بله»
  • شماره‌گیری کد دستوری #۵۰۰۱۴۶۳#

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا