پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
Elhamizdi
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۸۶
سلام ببخشید پرنده بهشتی من بعد از تعویض گلدان برگها ش شروع به زرد شدن کردن و رشد برگ های جدیدش هم متوقف شد هر کاری توی نت گفتن انجام دادم فایده نداشته از مه پاشی تا تغییر جا مشکلش چیه
Elhamizdi
اینه
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا ضمن ارسال عکس گیاه، بفرمایید خاک گلدان سبک است یا خیر ؟
Elhamizdi
اینه عکسش خاکش سبکه بردم گلخونه برام تعویض کردن
کارشناس شماره ۱
تصویر ارسال نشده ، لطفا عکس گیاه را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا در پنل تون بارگزاری کنیم .
کارشناس شماره ۱
برگهای زرد و آسیب دیده را غیر از دو برگِ بالایی ، جدا کنید . گیاه به آبرسانی منظم و کافی نیاز دارد زیرا دچار شوک ناشی از خشکی یا گرما و عدم تهویه ی مناسب محیط شده است . گلدان را در محیطی نسبتا خنک با تهویه ی بهتر قرار دهید . بعد از ده روز یکبار به گیاه هیومیک اسید دهید . آبیاری را زمانی که سطح خاک نسبتا خشک بود انجام دهید و در این فصل گیاه را سیراب کنید . خاک گیاه باید بافتی متوسط داشته باشد و حاوی کوکوپیت و پرلیت نباشد .
Elhamizdi
بعد از تعویض گلدونش گذاشتمش سرجای قبلش ولی از همون موقع شروع ب ریزش کرد دیگه جابه جاش کردم خاکش پرلیت نداره ولی کوکوپیت رو نمیدونم چون خاکش سبکه. باید خاک رو دوباره تعویض کنم؟
کارشناس شماره ۱
فعلا نیازی به تعویض نیست . موارد ی که خدمتتون عرض شد را انجام داده و مدتی صبر کنید اگر گیاه وضعیتش وخیم شد حتما خاک را تعویض نمایید .
Elhamizdi
ببخشید گل رو جابجاکردم مه پاشی هم میکنم یکی از برگاش داره زرد میشه دوباره وقتی گلدون روعوض کردم گلدونش بخاطر حجم ریشه شکسته بود کسی ک برام گلدون رو عوض کرد یه مقدار از ریشه هاشو چید و حس میکنم گلدونش شاید کوچیک باشه آیا این مشکل نداره
کارشناس شماره ۱
اگر گلدان کوچک باشد نهایتا رشد متوقف میشود اما زرد شدن برگها میتواند بعلت نامساعد بودن شرایط محیطی باشد . پرنده بهشتی به مکانی با تهویه ی عالی و دمای ۲۵ درجه و نور ملایم تا کمی زیاد ، نیاز دارد .فعلا چون گلدان تعویض شده باید کمی به گیاه زمان بدهید تا با محیط جدید سازگار شود . بنابراین بهتر است محل نگهداری کمی خنک و نیمسایه باشد .