پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
الهام رنجبر
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۳۵۶
من یک گلدان سرحال از برگ هاس سبز پتوس داشتم در دفتر کارم امروز بعد از دوروز که اومدم همه برگ ها بی حال افتادن هفته ای یکبار آب میدم، روبروی کولر هستن و دم پنجره که آفتاب گیر هست مشکلش چیه و چیکار کنم؟
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر عکسشو بفرستید دقیقا میتونه بخاطر باد کولر باشه جایی قرار بدید که باد کولر مستقیم نخوره و الان یک ظرف آب بیارید گیاه رو بزارید داخلش تا نصف ارتفاع گلدون آب بیاد حدود ۱۰ دقیقه قرار بدید ببینید تغییری در روند برگ ها اتفاق میافته ؟
کارشناس شماره ۲
گیاه به شدت علایم تشنگی هم داره یک ظرف اب بیارید و گلدان رو تا نصفه داخل ظرف بزارید تا اب از انتهای گلدان جذب بشه و چیزی سطح گیاه اسپری شده؟ علایم لکه های سفید در عکس دیده میشه
الهام رنجبر
تعداد سوال: ۲
بله در ظرف اب گذاشتم خیلی بهتر شد بله لکههای سفید داره روی بعضی برگهاش روزی که واسم هدیه اوردن بود ولی با دستمال خیس دیروز پاکشون کردم به من لطفا میگین هفتهای چندبار و چقدر اب بدم؟
کارشناس شماره ۲
بله برای ابیاری اجازه بدید یک سوم ارتفاع خاک گلدان خشک بشه بعد گیاه رو ابیاری کنید و هر بار گیاه رو سیراب کنید و لکه های سفید و با آب میشه پاک کنید یا در یک لیتر اب دو سه قطره مایع ظرفشویی بریزید و یک دستمال ئ به این محلول اغشته کنید و برگ گیاه و پاک کنید.