پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
شاهین دوج
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۸۸
سلام وقت بخیر، یک گل پیرومیا قاشقی دارم که خیییلی برام مهمه، حالش خیلی خوب بود و از همه طرف داشت جوونه میزد اما چند وقته رنگش دیگه مثل قبل نیست و برگاش محکم و براق نیست و حالت چروکیده داره ۱_آبیاری تا یک ماه پیش هفته ای یکبار بود گفتم تابستونه هوا گرمتره یک ماهه که هفته ای دوبار آب دادم ۲- نور غیر مستقیم و خوبی داره پشت پنجره جنوبیه از اولش همونجا بوده همیشه ۳_ هیچ حشره ای نداره و از این بابت مطمئنم ۴_خاک گلدون عوض نشده ۵_ کود 12/12/36 دادم هر دو هفته یکبار(جمعا شاید کلا چهار بار چون دوماهه این کود رو خریدم) قبلا قطره مخصوص رشد میدادم(روش نوشته نیتروژن۲۰درصد)، وقتی نرم شد ساقه ش پوست تخم مرغو جوشوندم گذاشتم خشک شد آسیاب کردم کمی بهش دادم ۶_زیرگلدون سوراخ داره و زهکشی مناسبه ۷_این اول یه گلدون قدیمیه چندین ساله بود که یادگاری بود بخاطر یه اشتباه کلا نابود شد و فقط یه قلمه کوچیک ازش باقی موند که تقریبا یکساله کاشتمش
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر در معرض باد کولر هست ؟ و این حالت تغییر رنگ برگ بعد از دادن عصاره تخم مرغ بیشتر شد ؟ زهکش زیر گلدان بازه ؟ یعنی بعد از هر ابیاری آب اضافی خارج میشه ؟
شاهین دوج
سلام، ممنون نه در معرض باد کولر نیست ولی گاهی پنجره رو باز می کنم هوای خنک بهش میرسه، آب گلدون سریع خارج میشه و بنظرم زهکشی مناسبه، اول ساقه ش یکم نرم شد بعد من عصاره تخم مرغ ریختم گفتم شاید کلسیمش کمه و اینم بگم من این عصاره رو به همه گلدونام دادم فقط این خراب شده و البته واقعیتش من نمیدونم این برگاش دقیقا چند وقته اینجوری شده چون اصلا ظاهرش نشون نمیداد اومدم برگاشو تمیز کنم دیدم اینجوری برگاش نرم شده و کمرنگ
کارشناس شماره ۲
بله میتونه از عصاره تخم مرغ باشه بعضی گیاها مقاومتر هستن کلا برای تقویت گیاهاتون از کودهای مخصوص خودشون استفاده کنید و مواد خانگی ندید گاهی اسیدیته خاک رو بهم میزنه و بعضی گیاهان که حساس تر هستند زودتر اسیب میبینند . برای گیاهتون اجازه بدید بین دو ابیاری یک سوم خاک خشک بشه بعد ابیاری کنید و جهت تقویت موارد زیر و استفاده کنید سه ماه یکبار اسید هیومیک ماهی یکبار کود ریشه زا ماهی یکبار کود پتاسیم بالا اب سطح گیاه اصلا اسپری نشه
شاهین دوج
الان چیکارش کنم که نمیره؟ خاکشو عوض کنم یا همین کودها رو بگیرم بدم درست میشه؟و همین کودها ساقه ش رو ضخیم میکنه؟
کارشناس شماره ۲
ممنون که نتیجه رو اطلاع دادید البته من هم گیاهپزشک هستم و بالاتر عرض کردم خدمتتون برای ابیاری این گیاه اجازه بدید یک سوم خاک خشک بشه بعد گیاه و ابیاری کنید و هربار لازمه تا حدی ابیاری بشه که چند قطره اب از زیر گلدون خارج بشه و نشونه سیر شدن گیاه هست اما اون موارد کودهای خانگی هم باعث اسیب به گیاه و تنش های مختلف مثل تغییر اسیدیته و در نتیجه جذب اب و مواد غذایی کمتر میشه.