پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زهرا جعفرنژاد
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۳۴
سلام من یه گلدون زامیفولیا بلک دارم تقریبا دو سال میشه حدود یکسال پیشم گلدونش رو عوض کردم حدود ۶ ماهه تک تک شاخه هاش حالت سوختگی میگیرن و میریزن و از بین میرن به طور کامل یعنی اول برگا و بعد ساقه فقط دو شاخش مونده که یکی از اینا هم این روند رو پیش گرفته چکار باید بکنم دیگه پاجوشم نزده
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر بله با توجه به سرعت ریزش برگ و شاخه بهتره ریشه چک بشه، احتمال پوسیدگی ریشه بسیار زیاد هست و در صورت پوسیدگی میتونید از،همین تاپیک اطلاع بدید برای مراحل بعدی راهنمایی تون کنم
زهرا جعفرنژاد
تعداد سوال: ۱
چطور باید چک کنم که پوسیده یا نه ؟
کارشناس شماره ۲
بهتره 48 ساعت قبل گیاه رو ابیاری کنید بعد از پشت گلدون اروم ضربه بزنید گیاه قالبی بیرون میاد و اگر ریشه پوسیده باشه بوی ترش و کپک از خاک حس میکنید و از طرفی ریشه ها نرم و لزج یا پوک و خشک میشن که در این حالت باید قسمت پوسیده جدا بشه و خاک هم تعویض بشه. اگر تا حالا تعویض خاک و گلدون انجام ندادید میتونید از خدمات ویزیت تصویری ما استفاده کنید در تماس تصویری مرحله به مرحله بهتون روش تعویض خاک و برررسی پوسیدگی گفته میشه نیاز به بردن گیاه به کلینیک هم نیست و شوک جابجایی براش اتفاف نمیافته. برای هماهنگی ویزیت به واتسپ زیر میتونید پیام بدید 09183161028
کارشناس شماره ۲
حجم ریشه خیلی کمه این میتونه چندتا دلیل داشته باشه ابیاری اشتباه خاک سنگین کوددهی نکردن و گلدان نامناسب گلدون کوچک انتخاب کنید و بافت خاک و دست بزنید وقتی مرطوب هست حالت گلی نداشته باشه و ابیاری شو با خشکی سه چهارم خاک انجام بدید زهکش همچک کنید کاملا باز باشه و ماهی یکبار کود ریشه زا بدید و ماهی یکبار کود پتاسیم بالا بین دو کوددهی ۱۵ روز فاصله باشه