پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محبت کاظمینی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۹۲
سلام وقت بخیر، من یک ماهه پیش فیکوس لیراتا خریدم، متاسفانه تو خونه متوجه دوتا لک سیاه روی یکی از برگها شدم. به گلفروشی نشون دادم و گفتن قارچه چون وسطشم تاول زده و سوراخ شده. مانکوزب رو سه بار آبیاری و غبارپاشی کردم. ولی مشکل حل نشده و ظاهرا به بقیه برگها سرایت کرده. گلدان جلوی پنجره جنوبی هست و تهویه هوا خوبه، آبیاری هم حدودا ۵ روز یکبار وقتی خاکش خشک میشه انجام میشه و بعد یکم آب از گلدان خارج میشه.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. فیکوس ها به محیطی با تهویه ی عالی نیاز دارند و اکثرا" چون تهویه در محیط های داخلی ( به اندازه ای که مورد نیاز فیکوس باشد ) تامین نمیشود بنابراین اکثر فیکوسها در داخل آپارتمان دچار مشکل میشوند . بهتر است اگر تراس دارید گلدان را در بهار و تابستان ، در تراس و در محیطی کاملا سایه قرار دهید ، آبیاری را در نیمه ی اول سال ، همزمان با خشک شدن نسبی خاک انجام دهید ، بهتر است آبیاری را در عصر ، انجام بدید و گاهی اوقات همزمان با آبیاری ، برگها را هم شست و شو دهید تا گیاه از کنه در امان بماند . از اوایل پاییز گلدان را به داخل منتقل کنید . و آبیاری را کمتر کنید .
محبت کاظمینی
تعداد سوال: ۱
پس یعنی مشکل قارچی یا باکتریایی نداره؟ تراس خیلی خیلی گرمه الان، اگه پنجره رو چندبار در روز باز کنم براش کافی نیست؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
در این فصل چون گیاه در حال رشد است به هوای تازه نیاز دارد .گیاه در محیط داخل ، دچار لکه برگی و بیماری قارچی میشود اما استفاده از قارچ کش ، اگر محیط بصورت قبل باشد تاثیر چندانی ندارد و یا اثر آن کوتاه مدت است . گرما را دوست دارد اما بهتر است در تراس و محیطی کاملا سایه قرار داده شود تا گیاه دچار سوختگی برگ ناگهانی ، در اثر نور مستقیم ، نشود . با سرد شدن هوا میتوانید گلدان را به داخل منتقل کنید . اگر بخواهید آنرا در داخل نگه دارید باید در طول روز پنجره ها باز باشد که این با توجه به گرمای هوا و نیاز به استفاده از کولر امکانپذیر نمیباشد . میتوانید یکبار از قارچ کش استفاده کنید اما باید محیط را با توجه به نیاز گیاه تغییر دهید .