پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زاهدي
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۶۵
سلام وقت بخير فيكس ليتاراي من روي برگهاش لكن هاي قهوه اي ايجاد شده و داره با سرعت زياد ميشه يك ماه نيست خريدم ميشه راهنماييم كنين هفته اي دوبار ابياري ميكنم نوري ك دربافت ميكنه از داخل عكسي ك از دور گرفتم مشخص حياط خلوت هم دارم،افتاب نميخوره،ولي خنك خنك هم نيس ميتونم بزارم؟ من چند روز مسافرت بودم برگشتم اين بلا سرش اومد
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. بهتره گلدان را به حیاط خلوت منتقل کنید. گیاه بعلت تهویه ی نامناسب محیط و آبیاری و رطوبترسانی نادرست دچار قارچ شده . برگهای آسیب دیده دیگر ترمیم نمیشوند و میتوانید به مرور آنها را جدا کنید . دادن کود کلات آهن ماهی یکبار میتواند در سلامت گیاه و رشد و برگزایی موثر باشد . آبیاری را زمانی که خاک نسبتا خشکه انجام بدید. گاهی اوقات در این فصل برگها را هم در زمان آبیاری مورد شست و شو قرار بدید تا گیاه دچار کنه نشود البته اینکار را شبها و زمانی که نور کم است انجام دهید .یکبار هم گیاه را با قارچ کش آبیاری کنید.
زاهدي
ممنون از راهنماييتون?? در مورد سانسوريا هم سوال داشتم ميتونم بپرسم
کارشناس شماره ۱
بله بفرمایید
زاهدي
کارشناس شماره ۱
نحوه ی آبیاری به چه صورت هستش؟
زاهدي
ده روزي يكبار سيراب ميشه
کارشناس شماره ۱
چون سایز گلدان بزرگ است بهتره قبل از آبیاری خاک را تست کنید و زمانی که خاک رطوبت دارد از آبیاری خودداری کنید. محل نگهداری گلدان هم مناسب نیست . بهتر است گیاهان در کنار سیستم صوتی و تصویری قرار نداشته باشند . اگر روند زرد شدن گیاه شدت پیدا کرد حتما گیاه را از خاک خارج کرده و پس از چک کردن ریشه و اطمینان از سلامت آن ، گیاه را مجددا در گلدانی کوچکتر بکارید و در کنار پنجره ی نورگیر و محیطی که دارای تهویه ی خوب باشد قرار دهید .