پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

بهناز موسوی

تعداد سوال: ۲

فیکوس ویژه

تعداد بازدید ۲۷۱

سلام وقت بخیر این فیکوس من چند وقتیه دچار ریزش شده دوبرگ از پایین کنده شده و زرد شده و بقیه برگ ها هم رو به پایین هستن ، خوزستان هستم و نمیتونم گیاه رو تو تراس و هوای آزاد نگه دارم از نظر نور هم نزدیک پنجره هستش ، آبیاری هم ۱۰ روز یکبار انجام میدم

۱۴۰۲-۰۴-۱۴ ۰۸:۲۶:۴۲

کارشناس شماره ۲

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاهتون رو ارسال بفرمایید

۱۴۰۲-۰۴-۱۴ ۱۳:۱۷:۴۰

بهناز موسوی

تصاویر ارسالی
۱۴۰۲-۰۴-۱۴ ۱۳:۲۶:۳۱

کارشناس شماره ۲

سلام وقت بخیر با توجه به گرمای تابستان و تعریق بیشتر گیاه لازمه خشکی خاک رو ملاک ابیاری قرار بدید با یک سیخ چوبی خشکی ارتفاع خاک و چک کنید هرزمان نصف ارتفاع خاک خشک بود ابیاری کنید و هربار گیاه رو سیراب کنید یعنی مطمئن بشید چند قطره اب اضافی از زیر گلدون خارج شده

۱۴۰۲-۰۴-۱۴ ۱۳:۳۴:۲۴

بهناز موسوی

من جایی حضوری عکسش رو نشون دادم گفتن قارچ کش استفاده کنم ، به نظر شما لازمه یا فقط به خاطر آبیاری بوده؟

۱۴۰۲-۰۴-۱۴ ۱۳:۴۲:۵۴

کارشناس شماره ۲

قارچکش زمانی که شما لکه برگی یا نرمی در ساقه و برگ میبینید لازمه وقتی گیاه علایم قارچی نداره تجویز قارچکش لزومی نداره و میتونه تنش مضاعف باشه

۱۴۰۲-۰۴-۱۴ ۱۵:۴۳:۵۱
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@