پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
شیرین لک
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۹۲۷
سلام خداقوت دوهفته پیش یکی از برگهای گلدون لکه های قهوه ای زد و بعدمدتی افتاد به من گفتن گلدون و بزار یک ساعت جلو نورخورشید، دیروز اینکار و کردم ولی بدتر شد حالا لکه های سفید هم روی یکی از برگها زد خیلی ناراحتم نمیدونم چکارکنم
شیرین لک
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر تصویر گیاه بارگزاری نشده است لطفا دوباره ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
فیلودندرون ها نور زیاد اما غیرمستقیم نیاز دارند . مشکل زردی برگها میتواند بعلت شرایط نامناسب محیطی یا آبیاری نادرست باشد . برای آبیاری اجازه بدید خاک نسبتا خشک بشه و بعد گیاه را آبیاری کنید میتوانید از سیخ چوبی برای تست خاک استفاده کنید. اگر یک سوم خاک گلدان نسبتا خشک شده بود به گیاه اب دهید . محیط نباید نوسان دما یا هوای مانده و دم کرده داشته باشد و گیاه نباید جلو کولر باشد . لکه های سفید و قهوه ای نشان دهنده ی شرایط نه چندان خوبِ محیط و تهویه ی نامناسب است .
شیرین لک
تشکر از راهنماییتون? همون نور خورشید تو یک ساعت برگها را سوزونده به نظر شما باید این برگها را که چروک شدند هرس کنم یا اینکه به مرور خوب میشن؟ اگه باید برگ را هرس کنم از کجای ساقه ببرم؟ و اینکه برای اطمینان قارچ کش بهش بزنم یا نه؟
کارشناس شماره ۱
برگهای آسیب دیده ترمیم نمیشوند بهتر است به مرور آنها را جدا کنید . خیر نیازی به قارچ کش نیست اما اگر برگهایی که تازه میرویند دچار چین و چروک بودند یکبار با سم کنفیدور گیاه را آبیاری کنید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید .