پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
Mahdi
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۸۰۸
سلام وقت وقت من یکه درخت زیتون تلخ جلوی خونه دارم که برگ های پایین درخت شروع میکنن به زرد شدن و پرز مشابه پرز هلو روی برگ هایی که زرد میشن میشینه و مورچه هم از درخت بالا میره و احساس میکنم میچسبه به بند های درخت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . باید درخت را سمپاشی کنید . سمپاشی را هنگام عصر ، انجام دهید. اگر باز هم آفت داشت یا مورچه را بر روی درخت مشاهده کردید سمپاشی را دوبار با فاصله ی ده روز تکرار کنید .بهتر است قبل از سمپاشی سرشاخه ها را هرس کنید و دور بیاندازید .
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر گیاه دچار آفت شده است . ایا تار عنکبوت هم مشاهده میکنید ؟
کارشناس شماره ۱
گیاه را با سم دیازینون در سه نوبت با فاصله ی ۱۰ روز سمپاشی کنید. قبل از سمپاشی برگهای آسیب دیده را جدا کنید . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. اگر به گیاه کود میدهید کوددهی را متوقف کنید . ممکتست گیاهانی که در کنار فردوس بوده اند نیز آلوده شوند بهتر است گلدان فردوس را تا بهبودی کامل از سایر گیاهان جدا کنید .
Mahdi
اخه اصلا من برگ ها رو آسیب دیده نمیبینم فقط تنها چیزی که هست برگ ها سخت باز میشه اما این که زرد شده باشن یا علائم غیر طبیعی داشته باشند دیده نمیشه
کارشناس شماره ۱
همون آسیبی هستش که در اثر مکیدن شیره ی گیاه توسط آفت ایجاد شده . این آسیب برطرف نخواهد شد و برگها به صورت قبل برنمیگردند بهتر است جدا شوند تا بعد از سمپاشی ، شاهد رویش برگهای جدید و سالم برروی گیاه باشید .
کارشناس شماره ۱
بله از این سم باید بصورت آبیاری استفاده کنید .
Mahdi
ممکن بفرمایید به چه شکل؟؟
کارشناس شماره ۱
میزان درج شده روی قوطی سم را در آب حل کنید و بعد زمانی که خاک نسبتا خشک بود گیاه را با محلول سم ، آبیاری نمایید . این کار را سه با با فاصله ی ده روز انجام دهید .