پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
مایده سعادتمندی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۸۵۷
سلام یه میخک هندی از اینا که حالت بنسای درستشون میکنن حدود دو ماه پیش هدیه گرفتم ، روی خاک گیاه در از خزه بود و اصلا معلوم نبود خاکش چطوریه. حدود دو سه هفته پیش متوجه لکه های زیر برگاش شدم خوب که دقت کردم حالت دونه های سیاه بود مثل شته، بیشتر که دقت کردم پشت برگهای زیرین لکه های قهوه ای بوجود اومده بود و روی برگایی که لکه های قهوه ای داشت هم نقطه های سیاه که عکسشونو میفرستم خدمتتون. ولی فقط همینا نبود برگای بالایی لوله شده بودند یه سمت داخل خزه ها و چوب های داخل گلدون رو همه رو در آوردم و دیدم پر از مگس سیاهه خیلی زیاد. تا جایی که میتونستم برگای بیمار رو ازش جدا کردم با قارچکشی که داشتم (مانکوزب) تمام برگاشو اسپری کردم و تو خاکشم قارچکش ریختم که باعث شد گیاه بی حال بشه. الان بعد ده روز گیاه یه کم سرحال تر شده ولی هنوز برگاش همون مشکلات رو دارند. عکسهایی که براتون میفرستم عکسهای الان گیاه هست
مایده سعادتمندی
چرا هیچ کس پاسخ نمیده؟!
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. میخک هندی گیاهی مناسب فضای آزاد است بهتر است گلدان را در داخل تراس و در محیطی سایه قرار دهید و بعد کم کم گیاه را به نور عادت دهید . وجود پشه های زیاد بعلت رطوبت زیاد و تهویه ی نامناسب و نوسان دمای محیط است . از سم مالاتیون یا دیازینون استفاده کنید و گیاه را سمپاشی کنید. سمپاشی را در داخل منزل و در نور زیاد، انجام ندید. سمپاشی را دوبار با فاصله ی ده روز انجام دهید .
مایده سعادتمندی
ممنون سم کنفیدور برای چی هست؟ اون رو هم همزمان استفاده کنم؟ بعد سم پاشی یا قبلش لازمه کودی بدم که گیاه پژمرده نشه و از بین نره؟
کارشناس شماره ۱
کنفیدور سم حشره کش سیستمیک است که بصورت آبیاری به گیاه داده میشود و باعث از بین رفتن آفت میشود .
مایده سعادتمندی
بعد یا قبل از سم پاشی لازمه کودی بدم که گیاه پژمرده یا ضعیف نشه؟
کارشناس شماره ۱
خیر فعلا نیازی به کوددهی نیست .