پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

فایده محمدی

تعداد سوال: ۱

بونسای ویژه

تعداد بازدید ۳۴۹

سلام و وقت بخیر گل بونسای جنسینگ من حال کلا خوب بود اما الان چندروزه برگای جدیدش سبز کمرنگ و دچار لک های قهوه آیی شدن .ممنون میشم راهنماییم کنید ابیاریش هفته ای دوبار و نور پشت پنجره مستقیم میگیره.

۱۴۰۲-۰۵-۲۴ ۱۳:۵۲:۴۵

فایده محمدی

اینم عکسشه . بار اولم انتخاب عکس رو زدم اما نیومده?

تصاویر ارسالی
۱۴۰۲-۰۵-۲۴ ۱۳:۵۸:۵۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر. ایا قبل از آبیاری ، خشکی خاک را تست میکنید ؟ آیا روی برگها آب اسپری می کنید ؟

۱۴۰۲-۰۵-۲۶ ۰۰:۲۴:۳۷

فایده محمدی

بله با سیخ چوبی خشک بودن خاک رو چک میکنم و اینکه تقریبا یک ماه میشه آب اسپری نکردم بهش

۱۴۰۲-۰۵-۲۶ ۰۰:۵۲:۵۸

کارشناس شماره ۱

گلدان را در محلی پرنور ( نور غیر مستقیم) و نسبتا خنک قرار دهید . مستقیم جلوی جریان هوای کولر نباشد . محیط نباید نوسان دما داشته باشد . اگر یک یا چند روز در منزل تشریف ندارید گلدان را در محیط کاملا بسته قرار ندهید . چون هوا گرم است هرزمان که خواستید به گیاه آب دهید آب را از بالا روی گیاه بریزید تا هم برگها شسته و تمیز شوند و هم گیاه رطوبت دریافت کند . آبیاری را هم به همان طریق و با تست خشکی خاک انجام دهید .

۱۴۰۲-۰۵-۲۶ ۰۹:۱۹:۵۲

فایده محمدی

ممنونم از توضیحات تون . پس احتمال ندارن گلم دچار بیماری قارچی شده باشه؟

۱۴۰۲-۰۵-۲۶ ۱۱:۲۵:۱۵

کارشناس شماره ۱

موارد بیان شده را انجام دهید فعلا نیازی به قارچ کش نیست .

۱۴۰۲-۰۵-۲۷ ۰۸:۱۲:۲۲

فایده محمدی

سلام و وقت بخیر مجدد من امروز دوباره برگ های بیمار رو چک کردم اثرات کنه عنکبوتی و تار عنکبوت رو دیدم. برگ های بیمار رو بار دستمال الکلی تمیز کردم . ممنون میشم الان راهنماییم کنید

۱۴۰۲-۰۵-۲۸ ۱۶:۵۷:۵۸

کارشناس شماره ۱

میتوانید از سم کنه کش و حشره کش استفاده کنید . سمپاشی را در داخل منزل و در معرض نور زیاد انجام ندید. انجام ندید.

محصولات پیشنهادی برای مشکل این گیاه
سم دیازینون (Diazinon) حشره کش ایمیداکلوپراید (سم کنفیدور) کنه کش (آبامکتین)
۱۴۰۲-۰۵-۳۰ ۰۲:۲۵:۴۷

فایده محمدی

خیلی ممنونم از راهنماییتون

۱۴۰۲-۰۵-۳۰ ۱۱:۰۱:۵۷

کارشناس شماره ۱

موفق باشید

۱۴۰۲-۰۵-۳۱ ۰۹:۴۹:۳۳
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@