پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فرهمند
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۲۶۰
سلام من یک گیاه برگ انجیری دارم که ریشه هواییش رو گذاشتم تو آب ازش دو تا ریشه دیگه زده .... میخوام بدونم چه زمانی مناسبه برای جدا کردن ریشه هوایی از ساقه و گذاشتنش توی خاک !؟ و این ریشه هوایی خیلی دراز شده چجوری همش رو تو گلدون جا بدم !؟ باید بپیچونمش یا بخشیش رو بذارم بیرون خاک بمونه !؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر ریشه هوایی را به هیچ وجه جدا نکنید به ارامی گیاه را در گلدان بکارید ، ریشه ی هوایی قابل انحنا است ؛ میتوانید بدون آسیب دیدن ِ ریشه ی هوایی ، آنرا در گلدان بکارید . از خاکبرگ استفاده کنید و بعد از کاشت ، گیاه را سیراب کنید .
فرهمند
یعنی خودش از ساقه بعدا جدا میشه یا کلا اونطوری باید بمونه !؟ کل ریشه هواییمو بکارم تو خام !؟ خیلی بلنده
کارشناس شماره ۱
بله ریشه هوایی باید در خاک قرار بگیرد اگر بخشی از ان به علت بلند بودن بیرون خاک هم باشد مانعی ندارد .ریشه های هوایی برای تامین رطوبت و غذای بیشتر ، روی ساقه روییده و به مرور وارد خاک میشوند . عکس گیاه را لطفا ارسال کنید.
کارشناس شماره ۱
بله ساقه ای که از برگ انجیری به عنوان قلمه استفاده میکنید بهتر است یک ریشه ی هوایی داشته باشد تا تکثیر موفقیت آمیز تر ، باشد .
فرهمند
عذرمیخوام برای اینکه مطمئن بشم ازتون میپرسم .... پس من ریشه هواییم رو تا جایی که ممکنه در گلدانی که توش خاک برگ داره بذارم و بعد از رشد میتونم ریشه هوایی رو از ساقه ای که ازش رشد کرده و اومده پایین جدا کنم !؟ خاک مناسب برای گلدان ریشه هوایی چیزهای دیگه هم هست !؟
کارشناس شماره ۱
برای تکثیر ، باید ساقه به همراه ریشه ی هوایی باشد . ریشه ی هوایی به تنهایی قابلیت و توانایی برگزایی ندارد . بله ریشه هوایی باید در خاک قرار داشته باشد .
فرهمند
اگر بخوام یکی از برگ هارو قلمه بزنم بهتره کدومشونو انتخاب کنم !؟ و الان زمان مناسبی برای قلمه زنی برگ انجیری هست !؟
کارشناس شماره ۱
متاسفانه عکس ارسال نشده دوباره بفرستید یا از طریق واتس اپ عکس را به همراه نام کاربری به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا ما براتون بارگزاری کنیم
کارشناس شماره ۱
این گیاه فعلا برای تکثیر آماده نیست .بهتر است اجازه دهید بزرگتر شود و سپس از طریق قلمه آنرا تکثیر کنید .
فرهمند
منظورم کلی بود ... بین همه برگاش باید کدوم رو انتخاب کنم
کارشناس شماره ۱
بهر حال هر زمان که بخواهید گیاه را تکثیر کنید ، باید برگ را به همراه ساقه جدا کنید و طبیعتا باید از قسمت بالا ، و زمانی که برگها قوی و مستحکم شدند ، قلمه را جدا کنید .
فرهمند
سلام من یک درخت هلو دارم که روی تنش موجودات طلایی چسبیده که اصلا تکون نمیخوره و نمیدونم چه بیماری یا آسیبی بهش وارد شده ، شما میتونید کمکم کنید ؟ تصویرش رو در واتساپ براتون ارسال کردم .
کارشناس شماره ۱
سلام عکس واضح نبود و حشرات در ان مشخص نبودند لطفا عکسی واضح ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
فرهمند
من یه جا خوندم اگر روش گونی بکشم از بین میره درسته !؟ به طور کامل خوب میشه !؟
کارشناس شماره ۱
خیر . درختانی مانند هلو و آلو ها و از این قبیل ، به سمپاشیِ دوره ای نیاز دارند . سمپاشی زمستانه نیز از موارد ضروری است .
فرهمند
اسم آفتی که درخت هلوم دچارش شده چیه !؟
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر این پنل مربوط به گیاه برگ انجیری است . لطفا برای درخت هلو سوال جدید در تالار سایر گیاهان ، ثبت نمایید . در هر پنل فقط راجع به یک گیاه میتوانید ، سوالات خود را مطرح کنید .