پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
غزاله خوش خطی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۳۴۸
سلام وقت بخیر بنده دیروز این گل رو خریدم،متاسفانه دفت نکردم و وقتی خونه آوردم دیدم تنه ش به این شکل هستش، آیا این گل آسیب دیده هستش؟ نگران هستم که گل آفت زده باشد و در حال از بین رفتن، ارتفاع برگ هاش حدود ۵۰ سانت هستش و در کل ۵ برگ زرد هم مشاهده شده
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر بله تنه آسیب دیده است آیا نرم هم شده ؟
غزاله خوش خطی
خیلی کم، شاید هم نشده ولی کمی نرمی حس میکنم که ممکنه تلقین باشه
کارشناس شماره ۱
تنه ی بونسای باید کاملا سفت و سالم باشد . اگر تنه کمی هم نرم باشد میتواند حاکی از شروع بیماری قارچی باشد . بهتر است اگر امکان تعویض گیاه را دارید ان را به فروشنده مرجوع نموده و گیاهی سالم تهیه کنید . اگر نمیتوانید مرجوع کنید باید از سم قارچ کش استفاده کنید .
غزاله خوش خطی
کارشناس شماره ۱
ایا گلدان را در محل نورگیر قرار داده اید ؟ و اینکه آیا در زمان تعویض ، خاک از ریشه جدا شده ؟
غزاله خوش خطی
منزل ما در طبقه ۶ جنوبی هستش، گل کنار پنجره هست ولی نور مستقیم زیادی بهش نمیخوره، بله وقتی گل رو داخل گلدان میذاشتن ، مقدار زیادی از خاک اصلی رو ازش جدا کردند تا در گلدان جدید جا کنند که تا این حد بنظرم نیاز نبود و موقع جدا کردن من کمی از ریشه های گل رو میدیدم
کارشناس شماره ۱
گیاه بعلت جدا شدن خاک از ریشه دچار تنش شده . جنس گلدان اگر پلیمری است کمی تعیینِ زمانِ آبیاری را برای شما ، سختتر میکند چون گلدانهای پلیمری از نظر تهویه چندان مناسب نیستند . بهر حال فعلا اجازه دهید گلدان در کنار پنجره ی جنوبی قرار داشته باشد . و آبیاری را حتما با تست کردن خشکیِ خاک انجام دهید . برگهای ریخته شده روی سطح خاک را بردارید . اگر تمام شرایط محیطی مناسب و آبیاری درست باشد ، کم کم تعداد برگهایی که ریزش دارند کم میشود و وضعیت گیاه به ثبات میرسد . فعلا چون گیاه دچار تنش شده از هیچ نوع کود یا مایع ضد تنش استفاده نکنید و اجازه دهید ریشه ، که در اثر تعویض گلدان آسیب دیده ، ترمیم شود .