پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سمیه جعفری
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۹۴
سلام روزبخیر.۱۰ روزه ۳شاخه بامبوگرفتم بدون ریشه هستن.امروز دیدم روی سطح آب ی لایه نازک سفیدک هست ک روی ساقه بامبوهانشسته و قسمت انتهای ساقه ها که تو آب هستن قهوه ای شده و لیچ افتاده.یطور ک انگار توخودِ ساقه آب رفته مونده.آب گلدون و طبق دستورالعمل عوض کردم اما بسیار نگرانم لطفا کمکم کنیدفقط ۱۰روزه خریدم واینکه نمیدونم چ حدی از ساقه باید تو آب باشه و چجوری مشگلمو حل کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. لزج شدن اب بعلت تهویه ی نامناسب محیط و دمای بالای محیط است . اگر گلدان زیاده از حد به پنجره نزدیک است آنرا کمی دورتر قرار دهید اب را خالی کرده و حالت لزج را از روی گیاه و گلدان پاک کنید و مجددا آب تازه بریزید و یک تکه زغال در اب قرار دهید . اگر محیط گرم و بدون تهویه است باید آب گلدان زود به زود تعویض شود .
کارشناس شماره ۱
لطفا عکس گیاه و گلدان را ارسال کنید
سمیه جعفری
ببخشید گیاهم پایینش لیچ افتاده و قهوه ای شده آب لزج نشده و اصلا ب پنجره نزدیک نیست.حتی تهویه مناسبه و دمای اتاق گرم یا سرد نیست.گیاه من ریشه نداره تازه گرفتم بهم گفتن۲۰سانت تو آب باشه من همه این کارارو کردم اما امروز ک دیدم پایین ساقه قهوه ای و لزج شده یکم از ساقرو بریدم و تو اب تمیز گذاشتم.سوالم اینه ک من برای پیشگیری این مشکلاتش چیکار کنم؟البته روی برگاشم لکه های قهوه ای افتاده ۲تا از برگاشم از وسط ترک خورده
کارشناس شماره ۱
لطفا تصویر گیاه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
تصویر گیاه ارسال نشده لطفا دوباره بارگزاری نمایید
سمیه جعفری
سلام روز بخیر.ببخشیدعکسارو برای بارسوم ارسال کردم نمیدونم رسید ب دستتون یانه.اگه نرسیده لطفا بفرمایین کجا ارسال کنم.لطفا ج بنده رو بدید و بگید برای گیاهم چیکار کنم.
کارشناس شماره ۱
لکه ی قهوه ای رنگ را از روی گیاه بردارید و ته گیاه را به پودر قارچ کش آغشته کنید . بعد از یک ساعت گیاه را در گلدان با اب تمیز قرار دهید . جای گیاه گرم و بدون تهویه نباشد و آب را زود به زود تعویض کنید تا لزج نشود . چند تکه زغال هم همواره در آب قرار دهید .
سمیه جعفری
سلام وقت بخیر.ببخشید برای استفاده از قارچ کش میشه توضیح بدین ۳مرتبه ب فاصله ۳روز یعنی چی؟ و منظورتون از ذغال، ذغال خاصی هست یا همین معمولیا ک توبازار موجوده؟
کارشناس شماره ۱
یعنی یکبار استفاده کنید و سه روز بعد دوباره استفاده کنید و دوباره سه روز دیگر ، مرحله ی سوم سمپاشی را انجام دهید
سمیه جعفری
سلام وقت بخیر.ببخشید برای درمان میخوام شروع کنم سم پاشی.هربار ک سم زدم ب ساقه بامبوم بعدش بلافاصله بزارمش تو آب یا باید چندساعت بیرون ازگلدون باشه بعد بزارم تو آب؟
سمیه جعفری
توکامنتاگفتین ته گیاه و به پودرآغشته کنم اماچیزی ک عکسشوفرستادین اسپری هست ومن خریدم،همینو ب ساقه گیاه بزنم؟ لطفا واضح وکامل راهنمایی کنید
کارشناس شماره ۱
بله اگر اسپری هستش میتوانید اسپری کنید و اجازه بدید ۵ دقیقه بماند و بعد آنرا داخل آب قرار دهید .