پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. اگر تراس کاملا سایه دارید گلدان را به آنجا منتقل کنید و ابتدا تمام قسمتهای گیاه را با فشار آب بشویی تا آفت از روی گیاه پاک شود . بعد از یک الی دوروز که گیاه خشک شد با سم کنفیدور هم بصورت آبیاری و هم اسپری کردن روی تمام قسمتهای گیاه ، سمپاشی را انجام دهید . سمپاشی با فاصله ی دو هفته و در سه نوبت تکرار شود . سمپاشی را در داخل منزل انجام ندهید. بعد از برطرف شدن کامل آفت ، گلدان را به مخیطی با تهویه ی خوب و دمایی متعادل (کمی خنک) و نور کافی منتقل کنید. رطوبت زیاد و تهویه ی نامناسب محیط و نوسان دمای محیط باعث شیوع مجدد این آفت میشود ، سعی کنید گلدان را در محیطی مناسب قرار دهید .
ساحل نیکو
تعداد سوال: ۱
گیاه من در سایز خیلی بزرگه جابه جایی به سختی انجام میشه ، در صورت سمپاشی در منزل چه مشکلی پیش رو میباشد؟
کارشناس شماره ۱
سمپاشی در منزل برای سلامتی افراد خانواده و یا حیوانات خانگی ، مضر است . اگر نمیتوانید آنرا جابجا کنید سم را فقط بصورت آبیاری پای گیاه بریزید و از اسپری کردن خودداری کنید . قبل از آبیاری با سم ، حتما آفات را از روی گیاه پاک کنید و اگر کودک یا حیوان خانگی دارید بهتر است به گلدان نزدیک نشوند .
ساحل نیکو
این سمی که معرفی فرمودید در سایت خودتان موجود نیست من از دیجی کالا مجبور به خریداری شدم ، اما برند معرفیشده نبود ، ولی نام دارو همان است مشکلی پیش نمیاد ؟
کارشناس شماره ۱
خیر موردی ندارد . برند مهم نیست نوع سم مهم است .
کارشناس شماره ۱
یک قاشق غذاخوری از سم را در یک لیتر آب حل کنید و استفاده کنید .
ساحل نیکو
سلام وقت بخیر من طبق فرمایشات شما ۴ بار سم پاشی رو انجام دادم اما هنوز هم آفت به طور کلی از بین نرفته ? باز هم سم پاشی رو انجام بدم؟ راه دیگه ای برای رفع شپشک دراسینا پرچمی وجود ندارد؟
کارشناس شماره ۱
باید محیط نگهداری را عوض کنید ، دیگر نیازی به استفاده از سم نیست زیرا اگر تهویه ی محیط مناسب نباشد و رطوبت و دما کنترل نشود افت میتواند در برابر سم مقاومت کند .
ساحل نیکو
برای درخت دراسینا بخور سرد خوب نیست؟
کارشناس شماره ۱
خیر . مخصوصا اگر در محیطِ بسته قرار داشته باشد ، بخور ( چه سرد و چه گرم ) باعث تشدید آفت میشود .