پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
سارا شیعه زاده
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۳۱
سلام وقتتون بخیر من یک گلدان بونسای جنسینگ هدیه گرفتم که در گلدان شیشهای بود، بنظر میاد خاک سبکی داره و روش رو با چیزایی مثل خزه و گیاه کوچیک روندهای پوشوندن، دو ماه اول مشکلی نداشت، پدرم مثل بقیهی گلدونا هفتهی پیش به اونم کود دادن (اسم و نوعشو نمیدونم)، برگهای کوچیکروی یکی از شاخه ها همه زرد شدن و شروع به ریختن کردن بعضی برگهای دیگه هم یکم چین خوردن حالا من نمیدونم علت این دو مورد بخاطر اون کود بوده، یا کم آبی بوده از طرف دیگه چون گلدان شیشهای و بدون سوراخ تا حالا نداشتم نمیدونم آیا لازمه برم گلدان رو عوض کنم یا میزان آبیاری به ترتیب متفاوتی لازمه باشه ممنون میشم راهنماییم کنید این گلدون برام خیلی عزیزه
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
سارا شیعه زاده
سلام این عکس گیاه هست، خدمت شما
کارشناس شماره ۱
سلام وقت بخیر تصویر گیاه ارسال نشده لطفا عکس را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال نمایید تا در پنل تان بارگزاری کنیم
کارشناس شماره ۱
گلدان و خاک گیاه مناسب نیست . گیاه را از گلدان خارج کرده و در گلدان پلاستیکی یا سفالی و در خاک مخصوص بونسای یا ترکیبی از خاکبرگ و کمی پیتماس بکارید . یک سوم از ته گلدان را لایه ی زهکش بریزید . برای آبیاری اجازه بدید خاک نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید.
سارا شیعه زاده
خیلی ممنونم از راهنماییتون ???