پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فرزاد
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۱۹
وقت بخیر. این یک لوبیای خوراکی معمولی هست که من کاشته ام و بعد از مدتی برگها به اینصورت در آمده است. میخواستم بپرسم علت چیست؟
فرزاد
عکس فرستادم ولی ظاهراً نیامده است.
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
وقت بخیر لطفا عکس رو با نام کاربری به شماره واتساپ زیر ارسال بفرمایید ۰۹۱۸۳۱۶۱۰۲۸
فرزاد
وقتتون دوباره بخیر. شرمنده اگر امکانش باشه یک شماره در تلگرام یا سْکایپ بفرمایید
کارشناس شماره ۲
سلام وقت بخیر این شماره اسکایپ، میت و تلگرام هم داره 09183161028
فرزاد
خسته نباشید داخل تلگرام فرستادم.
فرزاد
بسیار ممنون. اگر بخواهم از ۱۸ مورد سموم آفت کشی که به صورت خانگی ساخته میشوند استفاده کنم، کدام موارد را پیشنهاد میکنید؟
فرزاد
وقتتون بخیر دوباره. بنده یک جستجو کردم راجع به آفت سفید بالک که فرمودید و لازم دونستم یک توضیح اضافه بدهم. این لکههای سفید موجودات یا جانوران ریز روی برگ نیستند! لکههای سفید یا نقرهای رنگی هستند که روی برگ پدیدار میشوند و بعد از مدتی برگ از همین قسمتها شروع به سوراخ شدن یا پوسیدن میکند.
کارشناس شماره ۲
سلام وقتتون بخیر منظورتون از افتکش خانگی رو متوجه نشدم ؟ روغن های گیاهی رو میفرمایید؟
کارشناس شماره ۲
و در رابطه با علایم ببینید خوردگی نشونه وجود افت هست مگر لکه هایی،که جزیی از برگ هستند و با دست کنده نمیشه که این لکه ها عموما اول زرد و سفید و در نهایت قهوه ای شده و سوراخ میشن شما چنین حالتی رو در برگ ها مشاهده میکنید ؟ با ناخن یا دستمال لکه ها کنده نمیشه و تعداد و اندازشون طی چند روز بیشتر میشه؟
فرزاد
https://cafegoldoon.com/%D8%A2%D9%81%D8%AA-%DA%A9%D8%B4/%D9%86%DA%AF%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%A2%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C/ خیر. منظورم لینکی از سایت خودتون که در بالا گذاشتم، هست. مثل ساخت آفت کش توسط سیر پیاز الکل و... و در مورد لکهها خیر کنده شدنی نیستند. ابتدا لکه میزند و بعد قسمت لکه در برگ به تدریج نازک میشود و بعد هم سوراخ میشود آن قسمت و البته تعدادش هم در بعضی موارد بیشتر میشود. خود برگ هم نازک میشود و پلاسیده در بعضی موارد.
کارشناس شماره ۲
فرزاد
با تشکر. لطفاً اگر امکانش هست، لینک سفارش از سایت را برای بنده در اینجا یا تلگرام بفرستید. لینک سفارش و خرید را نتوانستم پیدا کنم.
فرزاد
پیدا شد.
کارشناس شماره ۲
خداروشکر