پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نسیم یوسفی
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۱۳۳
سلام وقتتون بخیر. من گیاهمو بهارسال پیش از گیاه مادر جدا کردم و تا اسفند توی اب نگهداری کردم. از اسفند توی خاک کاشتمش همون موقع جوونه زد و دوتا شدن. تا به امروز ک ۸-۹ ماه میگذره هیچ مشکلی نداشتن و خوب رشد کردن. توی تراس شمالی نگه میداشتم و هروقت سطح خاک خشک بود اب میدادم. هوا ک سرد شد توی خونه اوردم و گذاشتم پشت پنجره. گاهی هم پشت پنجره شرقی میزاشتم ک یه مقدار نور بهش بخوره. اما همین چندوقت پیش دیدم گیاه اصلی کم کم برگای پایینش پژمرده شد و ریخت و ساقه هم پژمرده و شل شد. وقتیبرگای پژمرده رو جداکردم متوجه شدم از ساقه چیزی در حد ۲-۳میلیمتر باقی مونده و گیاه ازبین رفت. و اینی ک میبینید همون جوونه س ک انقدی شده اما این هم داره پژمرده میشه. امیدی به بهبودیش هست؟لطفا کمکم کنید
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا جهت بررسی دقیقتر عکس گیاه روارسال کنید
کارشناس شماره ۲
گیاه رو از خاک خارج کنید ببینید ریشه اگر پوک و خشک یا لزج و نرم بود نشون دهنده ازبین رفتن ریشه است و کاری نمیشه کرد اگر ریشه سالم بود دوباره در اب بزارید تا احیا بشه بعد در خاک سبکتر بکارید و حتما بین دو ابیاری اجازه بدید یک سوم خاک خشک بشه
نسیم یوسفی
تعداد سوال: ۲
خاک سبک یعنی مثل خاک برگ؟ این خاک رو هم گلخونه براش گذاشته. سوال دومم این هس دلیل این پژمردگی چی میتونه باشه؟ آفته یا ابیاری بی موقع؟
کارشناس شماره ۲
دلیلش ابیاری اشتباه هست یعنی یا با فاصله نزدیک یا مقدار اب زیاد بین دو ابیاری لازمه یک سوم ارتفاع خاک گلدون خشک بشه و زهکش زیر گلدون حتما باید باز،باشه تا اب اضافی تخلیه بشه خاک سبکتر ومناسب ترکیبی از کوکوپیت، پرلیت، پیت ماس و کمی ورمکمپوست هست