پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
فاطمه بریهی
تعداد سوال: ۴
تعداد بازدید ۳۶۵
سلام پتوسی گرفتم وچند گلدان را باهم دریک گلدان بزرگ گذاشتم و با دیدن زرد شدن برگ ها بعد از 45روز هیومک اسید بهشون دادم اما بازم برگ زرد ها متوقف نمیشه چگونه درمانشون کنم؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر. لطفا تصویر گیاه را ارسال کنید . گلدان را مدتی در محیطی نسبتا خنک با تهویه ی خوب و نور ملایم قرار دهید . گیاه دچار شوک شده است . نیازی به استفاده از هیومیک اسید نبوده و این میتواند وضع گیاه را وخیم تر کند . آیا بعد از کاشت ، گیاه را سیراب کردید ؟
فاطمه بریهی
بعد از 3روز سیرابش کردم نمی تونم عکسی بفرستم ارور میده
کارشناس شماره ۱
عکس را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال نمایید تا در سایت بارگزاری کنیم .
کارشناس شماره ۱
باید بلافاصله بعد از کاشت ، گیاه را سیراب میکردید. حالا مدتی در محیطی که در کامنت قبل بیان شد گلدان را قرار دهید . برای آبیاری اجازه بدید خاک نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید اما بین دو آبیاری ، حتما محیط ِ دور ِ گیاه را با اسپری کردن آب بصورت مه پاشی ، مرطوب نگه دارید . دمای محیط یکنواخت و نسبتا خنک باشد . برگهای زرد را جدا کنید . خاک گلدان نباید حاوی کوکوپیت و پرلیت باشد .
فاطمه بریهی
می تونم ریشه زا بدم
کارشناس شماره ۱
خیر نیازی نیست .
فاطمه بریهی
براتون یه سری عکس فرستادم ندیدین؟ چه کار باید بکنم
کارشناس شماره ۱
باید قسمتهای پوسیده را جدا کنید . خاک گلدان را قبل از آبیاری چک کنید تا رطوبت بیش از اندازه باعث پوسیدگی مجدد نشود . گلدان را در کنار آشپزخانه یا سرویس بهداشتی وبا سیستم صوتی و تصویری قرار ندهید . اگر محیط گیاه تهویه ی خوب نداشته باشد ، گیاه به مرور از بین خواهد رفت .
فاطمه بریهی
اگه اینارو رعایت کنم خوب میشه
کارشناس شماره ۱
بله بستگی به نگهداری و کنترل عوامل محیطی که خدمتتان عرض شد دارد .
فاطمه بریهی
سلام برطبق توصیه هاتون عمل کردم اما حشره هایی داخل خاک بود به نظر نمیاد نرمال باشه چه کار کنم عکساشون توی واتساپ فرستادم
کارشناس شماره ۱
روی خاک املاح آب رسوب کرده است . خاک را تعویض کنید . یا یک لایه از خاک را بردارید و خاک تازه جایگزین کنید. اگر تعداد حشرات زیاد است و زنده اند با سم حشره کش سمپاشی کنید سمپاشی را در داخل منزل و در معرض نور زیاد انجام ندهید اما اگر حشرات مرده اند ، مشکلی نیست .