پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
زهراجعفری
تعداد سوال: ۳
تعداد بازدید ۲۰۲
سلام وقتتون بخیر من تقریبا یک ماهه که یه بنت قنسول گرفتم خوب و سرحال بود و فهمیدم که حشرهایی خیلی ریز زیرش داره سم کنفیدور ۳ بار هر بک هفتع یکبار بهش دادم و حتی برگای بالایش شروع کرد به سیاه شدن بهش قارچ کش فانجیساید دادم به مدت ۳ هفته اما بهتر نشد بعد از دو هفته گلدان و خاک گلدان رو عوض کردم و ریشه رو با قارچ کش شستم و با پرلیت و کوکوپیت کاشتم و بیحال شد بهم گفتن بزارش توی افتاب تا گذاشتم خیلی وارفته و بی حال شده سریع گذاشتمش تو سایه کمتر (تقریبا)از یک هفته بهش اسید هیومیک به اندازه ابیاری دادم یک ذره بهتر شد اما برگهاش شروع کرد به لوله ای شدن و زرد شد برگها رو که جدا میکردم شیره نداشتن و دیدم اون حشره های ریز هنوز هستند دوباره سم پاشی کردم و با یه قطره مایع ظرفشویی برگهاشو پاک کردم و جاش رو هم ءداشتم جلوی پنجره نور غیر مستقیم و شب رو پلتستیک مشکی گداشتم تا صبح برگای لوله ای و خیلی ضعیفش رو جدا کردم ولی چیکار میتونم بکنم که دوباره سرحال بشه وحشره هاش کشته بشن و حالت سوختگی پیدا کرده ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
استفاده از سم کنفیدور نادرست بوده این سم باید حدودا دو هفته یکبار انجام شود . اگر سمپاشی در داخل منزل انجام شود به گیاه آسیب میرسد و برای سلامتی افراد خانواده نیز مضر است . به گیاه هوای تازه برسانید . بنت قنسول به هوایی نسبتا خنک و آبیاری متوسط نیاز دارد . اگر محیط بسته و بدون تهویه ی مناسب برای این گیاه باشد ، به مرور دچار آفت شده و از بین میرود . روی سطح خاک گلدان املاح ، باعث تغییر رنگ سطح خاک شده و این میتواند باعث آسیب رسیدن به گیاه شود . یک لایه از سطح خاک را بردارید و به جایش خاک تازه و با همان ترکیب ، جایگزین کنید . قبل از انکه خاک اضافه کنید کمی سطح خاک گلدان را زیر و رو کنید تا تهویه ی خاک هم به خوبی انجام شود . سعی کنید محیط نگهداری کمی خنک باشد و دمایی یکنواخت داشته باشد . استفاده ی پی در پی ، از کودها و سم ها باعث مسمومیت و از بین رفتن گیاه میشود . برای این گیاه باید از خاکبرگ استفاده کنید ، هرچند اگر از ساقه ی گیاه شیره خارج نمیشود متاسفانه گیاه در حال از بین رفتن است .
زهراجعفری
خیلی ممنون حتما اینکار رو انجاممیدم فقطاز برگهایی که خیلی ضعیف شده بودن شیره نمیومد ولی ساقه سالمه واینکه رنگ برگهای قرمر داره از کنار سیاه میشه با زیرو رو کردن خاک گل به حالت اولیه برمیگرده واینکه یه ظرف اب هم گذاشتم کنارش تا رطولت مورد نیازش تامین بشه و ابیاری رو هر وقت که خاکش خشک شد انجام میدادم این کود سم هایی که گفتم گلخانه دار ها بهم پیشنهاد دادن
زهراجعفری
سلام خاک گلدونو بکلی عوض کردم و با خاکبرق مخلوط کردم تمام برگها ریخت ولی جوونه زده بهش یکبار کود ۳- ۲۰ دادم اب هم تقریبا هفته ای یکبار هر وقت که خاکش کاملاخشک شد کنار در ورودی و نور مستقیم اصلا بهش نمیخوره حس میکنم یکم سرحال تر شده بنظرتون برمیگرده؟
کارشناس شماره ۱
بله برای پرپشت شدنش به هرس نیاز داره اما الان زمان مناسبی برای اینکار نیست . فصل بهار با گرم شدن هوا میتوانید دو یا سه نوبت با فاصله ی سه هفته ای ، هرس را انجام دهید تا گیاه پرپشت تر شود . از کوددهی با کود سه بیست در این فصل ، ۶ودداری کنید چون باعث بروز آفت و آسیب دیدن گیاه ، خواهد شد
زهراجعفری
منظورتون اینکه تو فصل زمستون کدو دهی نکنم؟
زهراجعفری
منظورم اینکه الان نیاز به قارچ کش نداره میتونم کود۳ .۲۰ بدم چون دفعه قبل که دادم شروع کرد جوونه بزنه
کارشناس شماره ۱
بله در پاییز و زمستان کوددهی باید قطع شود
کارشناس شماره ۱
نیازی به ادامه دادن قارچ کش نیست . محیط تهویه ی خوب داشته باشد و آبیاری کنترل شود ، کافیست . اگر محیط مناسب نباشد گیاهی که بیمار باشد با قارچ کش درمان نخواهد شد و دادن قارچ کش موقتی است و موثر نیست .
زهراجعفری
خیلی ممنون روش اب دادنش حتما باید خاکش خشک خشک بشه یا اگر رطوبت هم داشته باشه میتونم ابش بدم و اینکه گلفروش بهم گفت هفته ای دوبار باید ابش بدم به خاطر خاکبرگی که داخلشه
کارشناس شماره ۱
در این فصل بهتره خشک باشد اما در فصول گرم اگر خاک کمی رطوبت داشته باشد مانعی ندارد . برای آبیاریِ گیاهان نمیتوان روز و زمان تعیین کرد باید با توجه به خشکی و رطوبت خاک ، آبیاری را انجام داد .
زهراجعفری
خیلی ممنون از راهنماییتون عذر میخوام اگه براتون امکانش هست این سوا رو هم جواب بدین من یه مادا گاسکار دارم که هرز گاهی به صورت ناگهانی یکی از برگاش لک قهوه ای میزنه و زرد میشه و میفوفته روی سرش هم یه سری چیزهای خیلی ریز و دونه شفاف و روی یکی از برگاش هم سفیدی زده میخواستم بدونم احتمال قارچ یا اقت هست یا روند معولی گیاه به این صورت هست و اینکه مگ یه سوال راجع به اگلو نما هم تو ی صفحه دیگه پرسیده بودم ولی تقریبا یک هفته هست که کسی جواب سوالم رو نداده امکانش هست که شما درخواست بدین یا حد الامکان خودتون جواب بدین باتشکر
کارشناس شماره ۱
لطفا عکس ماداگاسکار را هم ارسال کنید از قسمت بالای گیاه عکس بگیرید . آیا تنه اش سفت و محکم است؟
کارشناس شماره ۱
در مورد آگلونما . از طریق همان قسمت یک کامنت ارسال کنید تا سوالتان در بالای لیست پاسخگویی قرار بگیرد
زهراجعفری
سلام مجدد خیلی عذر میخوام ولی عکسها اپلود نمیشه باید چیکار کنم؟
کارشناس شماره ۱
عکسها را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا ما در سایت بارگزاری کنیم
زهراجعفری
سلام وقتتون بخیر شماره شما رو توی واتساب پیدا نکردم
کارشناس شماره ۱
به شماره 09901168236 ارسال کنید یا از طریق سایت با همکاران تماس بگیرید .
کارشناس شماره ۱
آیا تنه سفت و محکم است؟
زهراجعفری
بله تنه کاملا سفت و محکمه فقط هرزگاهی بیشتر وقتی که ابش میدادم یکی از برگهاش اول قهوهای میشد و نه تدریج زرد میشد و میافتاد و اینکه یه دونه های ریز شفاف خیلی کمی هم رو تیغه هاش هست که به خاطر ریزی نتونستم عکس بگیرم و برگهاش بعد ار مدتی میچرخند و کج میشوند
کارشناس شماره ۱
ایا قطرات چسبناک هستند؟