پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محدثه ناصری
تعداد سوال: ۱۲
تعداد بازدید ۳۵۴
سلام ،یک ماهی میشه که این فیکوس رو خریداری کردم ولی سه روزی میشه که متوجه شدم روی ۳ تا از برگ هاش لکه های زرد رنگی ایجاد شدند و ۲ تا از این برگ هاش ریزش پیدا کردند . علتش چی هست ؟لطفا کمکم کنید .
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر بله لکه های قارچی هست گیاه فیکوس ابلق نسبت به بیماری بسیار حساستر هست اصلا غبار پاشی نکنید گیاه رو در محل پر نور و تهویه مناسب قرار بدید اگر لکه ها بزرگ و تعدادشون زیاد میشه لازمه از قارچکش استفاده کنید تا لکه ها کنترل بشه بعد بتونید گیاه رو تقویت کنید براتون لینک قارچکش و تقویتی رو میزارم قارچکش رو دوبار با فاصله ۷ روز سم پاشی کنید ۱۰ روز بعد از اخرین سم پاشی و کنترل لکه برگی تقویت گیاه رو شروع کنید اگر سوالی بود بفرمایید
محدثه ناصری
چه مقدار باید سم رو بریزم ؟به چه صورت از سم استفاده کنم ؟
کارشناس شماره ۲
وقت بخیر دستور مصرف سموم روی بسته کاملا نوشته شده سموم مایع دو سی سی در یک و نیم لیتر اب هست و دو تا سه بار به فاصله ی 7 تا 8 روز سم پاشی کنید
محدثه ناصری
سلام وقتتون بخیر ،امکانش هست به جای قارچکشی که توصیه کردید از قارچکش مانکوزب استفاده کنم ؟؟
محدثه ناصری
من منتظرم ،چرا جواب نمیدید ،من هزینه پرداخت کردم بخاطر اینکه به سوالم پاسخ بدید ....
کارشناس شماره ۲
سلام وقت بخیر عذرمیخوام بخاطر تاخیر زیاد در پاسخگویی شما میتونید بدلیل تاخیر در پاسخگویی 10 سوال اضافه بپرسید
کارشناس شماره ۲
و دررابطه با سوال قارچکش خیر مانکوزب برای این بیماری جواب نمیده
محدثه ناصری
بله متشکرم بابت پاسخگوییتون♡♡
کارشناس شماره ۲
خواهش میکنم