پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نیلوفر گلجهره
تعداد سوال: ۸
تعداد بازدید ۳۰۲
سلام وقتتون بخیر من ۵ سال هست گلدان زاموفیلیا رو دارم. هر ده روز بهش آب میدم، کود ارنوا و کلات آهن میدم، خیلی سرحال و پرپشت بود،فروردین ماه جای گلدان و عوض کردم اوایل چند تا شاخه ش زرد شد ولی مجدد رشدش خوب شد گل هم میداد دو سال، ولی چند ماهی هست که تمام شاخه هاش دارن زرد مبشن، گلدان خیلی خالی شده و رشدش هم متوقف شده، جوانه تازه زده بود چند تا ولی رشد نکردن و داره زرد میشه. لطفا راهنماییم گنید
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
سلام وقتتون بخیر لطفا عکس گیاه رو ارسال بفرمایید
نیلوفر گلجهره
من براتون عکس یا فیلم چندین بار از دیروز ارسال کردم ولی error validation uploaded رو میده
نیلوفر گلجهره
عکس گیاه
کارشناس شماره ۲
تعداد سوال: ۰
بله با توجه به اینکه بعد تعویض گلدون این اتفاق افتاده احتمال اسیب به ریشه وجود داره و اسیب باعث زرد شدن ساقه و برگ میشه از طرفی برای ابیاری زامیفولیا نیاز هست سه چهارم خاک گلدان خشک بشه بعد ابیاری کنید ولی در هر ابیاری گیاه رو سیراب کنید و مطمين بشید اب اضافی از زیر گلدون خارج شده و گیاهی مثل زامیفولیا وقتی گل میده حتما لازمه گلش رو جدا کنید و گیاه رو با کود فسفر و پتاسیم منظم تقویت کنید براتون لینک کودها همراه با یک قارچکش رو میزارم اگر بعد از استفاده از قارچکش و تغییر روش ابیاری زرد شدن شاخه های دیگه ادامه نداشت دیگه گیاه رو از خاک خارج نکنید اگر ادامه پیدا کرد لازمه ریشه چک بشه