پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
محبوبه حاجی یی
تعداد سوال: ۱۳
تعداد بازدید ۲۶۴
سلام روزتون بخیر ببخشید من یه گلدون اشک تمساح داشتم که یکی از شاخ هایش سنگین و بزرگ شده بود و شکست الان درون ظرف آب قرار دادم نمیدونم تا الان ا ز این گیاه نداشتم آیا ریشه میزنه که بتونم دوباره بکارم اش ؟
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر لطفا عکس گیاه را ارسال کنید
کارشناس شماره ۱
بله ریشه زایی انجام میشود بهتر است قلمه را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید و در آب قرار دهید . وقتی ریشه ها یک سانت شدند انها را به خاک منتقل کنید .
محبوبه حاجی یی
کارشناس شماره ۱
سلام وقتتون بخیر . آب گلدان هر چند وقت یکبار تعویض میشود ؟ آیا ریشه یا ساقه لزج هم شده است ؟
محبوبه حاجی یی
سلام روزتون خوش ریشه و ساقه لزج نشده هر زمان آب کم میشه آب جوشیده سرد اضافه میشه و آب دیر به دیر عوض میشه
کارشناس شماره ۱
مدتی ، اب را زودتر تعویض کنید و یک تکه زغال همواره در آب گلدان قرار دهید . محیط گیاه از نظر نور چه وضعیتی دارد؟ و ایا به گیاه قطره تقویتی یا کود میدهید؟
محبوبه حاجی یی
سلام زغال در آب نیست و اینکه نور با فاصله و تقریبا کم است قطره هم نمیدونم چه اسمی دارد گلفروشی داده که چندی وقت یکبار استفاده میکنند
کارشناس شماره ۱
استفاده از قطره را متوقف کرده و به گیاه نور بیشتری برسانید .
محبوبه حاجی یی
سلام شبتون خوش من گل نخل مرداب داشتم که اون را قلمه زدم و در آب ءداشتم که ریشه زده و جوانه دا ه ولی نمیدونم چرا چند تا از جوانه ها زرد به نظر میاد بفرمایید چکار کنم ؟ عکس را در وات ساپارسال میکنم نمیتونن بارگذاری کنم ممننون
کارشناس شماره ۱
باید آنرا به خاک منتقل کنید و محیط گیاه کمی خنک و با تهویه ی خوب باشد . ضمنا هر چه نور گیاه بیشتر باشد گیاه قویتر و سالمتر خوااد بود .
کارشناس شماره ۱
نخل مرداب را در خاکی که بافتی متوسط دارد بکارید . ترکیبی از دو قسمت خاکباغچه و یک قسمت خاکبرگ و کود و کمی ماسه ، برایش مناسب است . اگر ریشه کل گلدان را پر نمیکند و تحت فشار قرار نمیگیرد بله این گلدان میتواند مناسب باشد.
کارشناس شماره ۱
گیاه را هرس کنید و در تراس قرار دهید . کالانکوئه به هوای آزاد نیاز دارد . نور کم محیط باعث رشد علفی و ضعیف شدن گیاه شده است .
محبوبه حاجی یی
سلام شبتون خوش ببخشید آخه من یه گلدون نخل مرداب داشتم دقیقا سر پاگرد راهرو که عملا هیچ فضایی به بیرون نداشت و فقط نور کمی از پنجره بیرون میگرفتم داشتم خیلی رشد عالی داشت به طوری پراکنده و زیاد جوانه میزد که همه عاشق اش بودند نمیدونم این چرا اینجوری شده
کارشناس شماره ۱
نخل مرداب راباید به خاک منتقل کنید .
کارشناس شماره ۱
عکس ارسال نشده لطفا دوباره بفرستید یا عکس را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا در پنل تان بارگزاری کنیم .