پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
هلیانتوس
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۲۳۰
سلام، وقت بخیر. بونسای من مدتیه که ساقهاش پوک و نرم شده، چند روز پیش بیشتر برگهاش زرد شد و من جداشون کردم. الان روی ساقه رو بریدم، یکی از تنهها قهوهای و یکی دیگه سبز مایل به زرده. آیا میشه احیاش کرد؟ چه قارچکشی براش میتونم بگیرم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . اگر تنه خیلی نرم شده باشد و آوند گیاه اسیب دیده باشد متاسفانه نمیتوان برایش کاری انجام داد . میتوانید اقدامات زیر را انجام دهید اگر آوند گیاه آسیب چندانی ندیده باشد میتواند خود را ترمیم کند . گیاه را از خاک خارج کنید . وضعیت ریشه را چک کنید و اگر ریشه آسیب دیده و خشک یا پوسیده شده ، قسمتهای آسیب دیده را جدا کنید . یک روز گیاه را در جایی خشک قرار دهید ، بعد اگر تنه کمی سفت شده بود ، گیاه را در گلدانی کوچکتر با زهکشی مناسب و خاک تازه ، بکارید . گلدان را در کنار پنجره ی نورگیر قرار دهید و آبیاری را زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد. نیازی به استفاده از کود یا سم فعلا نیست .
هلیانتوس
تعداد سوال: ۱
متشکرم از راهنمایی شما گیاه رو از خاک خارج کردم، متاسفانه پوسیدگی به اکثر بخشها سرایت کرده و فقط بخش بالای یکی از ساقهها سالم مونده اون ساقه رو جدا کردم و داخل آب گذاشتم که اگه ریشه داد بکارمش
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
موفق باشید