پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
رقیه عادلی
تعداد سوال: ۱
تعداد بازدید ۱۶۹
سلام ۵روزه گل رو خریداری کردم.گل فروش گلدان و گیاه رو کامل تعویض کرد اما نگف کی آب بدم بهش...پشت پنحره با نور متاسب گذاشتمش بعد دوروز بهش آب دادم با کمی کود ۳ بیست...از شب روزی که آب دادم سه تا از برگاش یهویی زرد شد...توروخدا کمکم کنید دارم از غصه دق میکنم
رقیه عادلی
الان داره رو به بالا یکی یکی زرد میشه... دیگه نباید جلو پنجره بذارم؟ پنجره رو باز کنم هوا بخوره؟ لطفا راهنماییم کنید
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر . گیاه بعلت کوددهی نادرست دچار شوک شده است . برگهای زرد را جدا کنید . گلدان را به مدت نیم ساعت در ظرف آب قرار دهید تا خاک کمی شسته شود . گلدان را در محیطی با نور ملایم و تهویه ی خوب و کمی خنک قراردهید . برای آبیاری اجازه دهید خاک گلدان نسبتا خشک شود و بعد گیاه را آبیاری نمایید. فعلا از کوددهی خودداری کنید .
رقیه عادلی
سلام مجدد یعنی گل و گلدان رو باهم داخل ظرف آب بذارم؟ کل گلدون دوباره خیس میشه اشکالی نداره؟ریشش خراب نمیشه؟ تاچندروز جای پرتهویه و خنک قرار بدم؟ چقدر طول میکشه تا دوباره درست بشه؟
کارشناس شماره ۱
بله گل و گلدان را باهم داخل طرف اب قرار دهید . باید اثر کود اضافی از خاک شسته شود . ممکنست مدتی گیاه دوباره برگ زرد کند که بعلت اثرات کوددهی است ، اما به مرور برگهای جدید رشد کرده و حال گیاه بهتر میشود . نکاتی را که برای نگهداری بیان شد رعایت کنید تا گیاه رو به بهبود رود .
رقیه عادلی
خیلی ممنونم...فقط مابقی گل ها هم به همین صورت یهویی زرد شدن من میتونم به همین روش که گفتین شستشو بدم خاکشون رو؟ گیاه بیکین نخل ماداگاسکا و پتوس.
کارشناس شماره ۱
بله . اگر کوددهی برای انها هم انجام شده همین اقدامات را انجام دهید .