پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت
نجمه كاهه
تعداد سوال: ۲
تعداد بازدید ۲۸۷
سلام وقت بخیر گیاه زامیفولیا ی من خیلی خوب بود ومشکلی نداشت وابیاریش هم دقیق بود وکنار پنجره شمالی قرار داره ونوک از پشت پرده بهش میخوره ولی دو سه هفته ای هست که لبه ی برگاش چروک و کلا بیرنگ شدن اون حالت سبز رو نداره مشکلش چیه راهنمایی کنید وامکانش هست الان گلدانش وعوض کنم
کارشناس شماره ۱
تعداد سوال: ۰
سلام وقت بخیر تغییرات دمایی باعث بروز این مشکل شده است . گلدان را با فاصله ی بیشتر از پنجره قرار دهید و به گیاه هوای تازه برسانید . اگر بافت برگ اسیب جدی ندیده باشد دوباره برگها به حالت قبل برمیگردند در غیر اینصورت ناچار هستید ساقه ی آسیب دیده را قطع کرده و انرا در اب یا خاک دوباره ریشه دار کنید تا جوانه ی جدید بزند .
نجمه كاهه
چه مدت از پنجره فاصله بدم و هوای تازه چه مدتی بخوره میشه دقیقتر راهنمایی کنید ممنون میشم
کارشناس شماره ۱
اگر شدت نوری که از پنجره رد میشود زیاد است ، کلا محل نگهداری را تغییر دهید و گلدان را با فاصله از پنجره قرار دهید . نیمی از روز هوای تازه در محیط جریان داشته باشد برای این گیاه کافی است.
نجمه كاهه
گیاه من بخاطر سرما برگاش اینجوری شده یا گرما
کارشناس شماره ۱
هم سرما باعث جمع شدن برگها میشود و هم گرما و هم تشنگی بیش از حد و اسیب دیدگی ریشه .
نجمه كاهه
سلام وقت بخیر برای گیاه زامیفولیا چه کودی مناسبه روش دادن کود رو هم لطف کنید
کارشناس شماره ۱
کودها بصورت آبیاری مصرف شود . مقدار کودی که مصرف میکنید طبقِ دستور نوشته شده بر روی بسته بندی ، باشد .