پاسخگویی به سوالات شما حداکثر تا ۲۴ ساعت

ستاره

تعداد سوال: ۳

فاصله زمانی کود دادن به برگ انجیری فر ویژه

تعداد بازدید ۲۴۹

سلام و خسته نباشید من یک گلدان برگ انجیری فر پارسال خریدم اصلا رشد نداشت و برگ نمی داد دو هفته پیش کود 3 20 رو طبق دستور کمی به گل همراه آبیاری دادم بعد از چند روز یکی از ریشه های هوایی نوکش سبز شد و روی ساقه هم یه جوونه ی خیلی کوچیک الان زده. سوال این هست بخاطر کود همچین رشدی داشته و اینکه فاصله زمانی کوددهی و اینکه چه کودی بدهم رو دقیق نمی دونم ممنون می شم راهنمایی کنید.

۱۴۰۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۵۴:۲۶

ستاره

و اینکه گل های دیگه مثل پتوس و دیفن باخیا و بنجامین هم دارم برای این گل ها هم می توانم از کود 20 20 20 استفاده کرد ممنونم

۱۴۰۳-۰۲-۰۸ ۱۱:۵۶:۳۰

کارشناس شماره ۱

تعداد سوال: ۰

سلام وقت بخیر لطفا ضمن ارسال عکس گیاه برگ انجیری ، بفرمایید نحوه ی آبیاری و رطوبت رسانی به چه صورت است؟

۱۴۰۳-۰۲-۰۸ ۲۳:۳۲:۱۰

ستاره

خاک رو چک می کنم الان که هوا گرم شده هفته ای یه بار کامل آبیاری می کنم ولی هیچ وقت کود نداده بودم که تازه دو هفته پیش کمی کود سه ۲۰ دادم

۱۴۰۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۱۷:۲۳

ستاره

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۱۸:۲۳

ستاره

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۲-۰۹ ۰۰:۱۹:۵۲

ستاره

ببخشید عکس ها ارسال نمی شود

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۲-۰۹ ۰۸:۱۶:۴۰

کارشناس شماره ۱

عکسها را به همراه نام کاربری از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۹۰۱۱۶۸۲۳۶ ارسال کنید تا در پنل تان بارگزاری کنیم .

۱۴۰۳-۰۲-۰۹ ۱۵:۲۸:۳۹

ستاره

سلام عکس ها ارسال شد.

۱۴۰۳-۰۲-۱۰ ۱۰:۳۱:۱۲

کارشناس شماره ۱

تصاویر ارسالی
۱۴۰۳-۰۲-۱۰ ۱۰:۳۲:۱۴

کارشناس شماره ۱

در مورد گیاهانی مانند برگ انجیری و پتوس و.. اگر خاک گلدان خاکبرگ باشد نیازی به کوددهی وجود ندارد تنها کاری که باید برای این گیاهان انجام دهید فراهم نمودن رطوبت مداوم و کافی و محیطی با تهویه ی خوب و نور کافی است . اگر سایز گلدان بزرگ باشد یا رطوبترسانی و ابیاری به درستی انجام نشود یا خاک گلدان نامناسب باشد و .. موجب توقف یا کند شدن رشد گیاه میشود . اگر خاک گلدان برگ انجیری خاکبرگ نیست و کوکوپیت و پرلیت است انرا تعويض کنید و از خاکبرگ استفاده کنید . برگ انجیری را در محیطی با نور مناسب و تهویه ی خوب قرار دهید و آبیاری را تنها زمانی انجام دهید که خاک گلدان نسبتا خشک شده باشد اما برای رطوبترسانی میتوانید از روش جزیره استفاده کنید. و البته گاهی اوقات (در فصل گرم) همزمان با آبیاری برگها را نیز مورد شست و شو قرار دهید و باصطلاح گیاه را حمام کنید . در مورد پتوس ها هم همین موارد را رعایت کنید فقط اگر پتوس ابلق باشد به نور بیشتری نیاز دارد . دیفن باخیا به خاکبرگ نسبتا با بافتی متوسط نیاز دارد و بین دو آبیاری حتما باید خاک گلدان نسبتا خشک شود اگر سایز گلدان بزرگ است اجازه دهید حداقل یک سوم خاک نسبتا خشک شود و بعد آبیاری را انجام دهید و در این فصل گیاه را سیراب کنید . مقدار آبی که در هر نوبت آبیاری ، در گلدان میریزید بسیار مهم است مخصوصا در فصل رشد ، اگر اب ، کم در گلدان بریزید ریشه به اندازه ی کافی آب دریافت نمیکند و گیاه توانایی برگزایی نخواهد داشت . نیازی به استفاده از کود سه بیست نیست . اما برای بنجامین از کود کلات آهن استفاده کنید هر دو هفته یکبار از بهار تا اواخر تابستان و بعد کوددهی را متوقف کنید .

۱۴۰۳-۰۲-۱۰ ۱۰:۴۲:۳۹

ستاره

خیلی ممنون از راهنمایی شما. خاک گلدان برگ انجیری و پتوس هر دو خاک برگ هست. مواردی که فرمودید رعایت می کنم. برای گل قاشقی ابلق و معمولی هم به نظر شما وقتی رشدش خوبه کود استفاده نکنم؟

۱۴۰۳-۰۲-۱۰ ۱۱:۱۷:۳۸

کارشناس شماره ۱

وقتی گیاه در حال رشد است و خاک گلدان مناسب است نیازی به استفاده از کود نیست و بهتر است اجازه دهید گیاه روند طبیعی رشد را طی کند . کوددهی در زمانی که گیاه نیازی به کود ندارد میتواند موجب آسیب دیدن گیاه شود

۱۴۰۳-۰۲-۱۰ ۱۳:۳۵:۵۲
کافه گلدون

کافه گلدون از سال 96 با نام گلدوناریوم فعالیت خود را  آغاز کرد و در سال 97  کافه گلدان ، با تیم جوانی متشکل از متخصصین حوزه های مدیریت کسب و کار، کشاورزی، بازاریابی، روانشناسی و معماری، به راه اندازی وبسایت کافه گلدون پرداخت تا منبعی جامع برای تمامی دوست داران گل و گیاه باشد.
درباره ما

تلفن ثابت: ۰۲۱۷۱۰۵۳۱۹۳

کانال تلگرام و پیج اینستاگرام:
cafegoldoon_com@